Inlägg från: Anonym (ökenråttan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ökenråttan)

    Varför är ni kvinnor ihop med män?

    Anonym (Gullet) skrev 2020-08-29 10:13:19 följande:

    Du omger dig med idioter. Det är det som är problemet, inte att de är män.


    Men fattar du inte att TS är en av bittergubbarna här som maler vidare?
  • Anonym (ökenråttan)
    Anonym (DreaM) skrev 2020-08-29 10:11:20 följande:

    Män är ju idioter som det inte går att prata med, som inte förstår er. Män är äckliga. Och allt annat negativt som man hör kvinnor säga om män.
    Är kvinnor självplågare?


    Jag är benägen att svara ja, en del kvinnor måtte sannerligen vara självplågare för annars hade de levt själva hellre än med det raset de har valt.

    Men det kan liksom inte hjälpas att den sista percentilen män ligger under alla kvinnor i såväl IQ som allmänt folkvett. Och eftersom de dummaste männen är ännu dummare än de dummaste kvinnorna så kan det inte gärna bli några bra relationer av det.
  • Anonym (ökenråttan)
    Anonym (Barn?) skrev 2020-08-29 11:26:31 följande:
    Män med dubbla magisterexamen och världsvan med phd osv lyckas aldrig finna en lämpad tjej som kan bli mamma till sitt barn.

    Någon som vet varför?
    Min vän den internationella diplomaten som är modellsnygg med hår till midjan, talar sex språk flytande och springer maraton hittar ingen heller. De män hon träffar i vardagen vill bara ha en kvinna som sköter markservicen och föder fyra barn.

    Hon behöver en partner som kan ta större ansvar i hushållet än 15%, och nu är det nog så att hon har gett upp och kommer att förbli barnlös. Synd.
Svar på tråden Varför är ni kvinnor ihop med män?