Inlägg från: Anonym (Tipptopp) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tipptopp)

    Larm om att tjejer pressas till sex och att sex blivit allt hårdare

    Jag tro inte porren är problemet, jag har kollat på porr hela mitt liv och haft ömsesidigt sex med samtliga mina tjejer och fru. Beroende på hur kemin varit så har vi haft den sex som passade oavsett vilken porr jag kollat på.

    Ett värre problem enligt mig är musiken och sociala medier där normaliseringen av en väldigt underlig kvinnobild breder ut sig. Man ska vara lättklädd för att få likes, puts med läppar och rumpa för att bli uppskattad.

    Ta valfri musikvideo med t.ex 6ix9ne (kolla YouTube om du känner dig för gammal för att veta) så objektifieras kvinnor och ska tjäna mannens lustar.. det sjuka är ju att även kvinnor bär de är kända gör samma med sig själva

    under parollen att de är starka och självständiga (man blir alltså stark och självständig av att förnedra sig själv?). Man kan dra allt olika långt och hävda att den svenska kampanjen med Molly Sandén är lika skadlig, och att bilder på dem på jobbet för att visa kvinnors värde hade varit långt bättre.. men de ger ju inga likes...

    Är samma med black lives matter, den socials algorithmen skapar en hatisk stämning och bara "utstickande" beteende orsakar nog uppmärksamhet för att synas och där börjar normaliseringen..

    Om knark, våld, och brottslighet glorifieras är det ju naturligt att polisens svar blir därefter. Om man ska "make that ass clap" så är det klart att kilarna tillslut tror att det är normen att tjejer strippar.. ja en ond cirkel är vad det är och min personliga uppfattning är att det drivs av vad som lyfts av algoritmer i social media och risken är att just DU stöttar detta med ditt deltagande..

Svar på tråden Larm om att tjejer pressas till sex och att sex blivit allt hårdare