• Anders 386

    Par i kris

    Man är två när man har sex. Jag tycker det är riktigt dåligt av henne att lägga skulden på dig. Har hon idéer och vill utveckla sexet är det bara för henna att göra det tillsammans med dig. Eller är hon den undergivna typen som vill ha en dominant hane?

    Tyvärr verkar det som att du råkat i samma sits som många män innan dig - kvinnan tappar helt enkelt den sexuella attraktionen och behöver omväxling, hon behöver nåt nytt och spännande. Hon vill "erövra" andra män för att känna sig attraktiv. Vi män fungerar inte så utan kan fortsätta att attraheras av samma kvinna i många år. (Så länge som sexlivet är bra - börjar kvinnan tröttna kan det medföra att även mannen tröttnar, eller blir bitter och tappar bort kärleken till sin partner, men i princip är det nog alltid så att det är kvinnan som "tappar attraktionen" i ett förhållande.)

    Ett öppet förhållande i det här läget är bara ett första steg mot ett splittrat förhållande. När hon hittar rätt kommer hon att lämna. Det är vad jag tror - ingen kan veta, troligtvis inte hon själv heller. Sorglig historia som är svårt att se ljusglimtar i.

    Vill du ta tjuren i hornen så föreslå skilsmässa - det finns en liten möjlighet att hon backar när hon inser vad som håller på att hända. Kvinnor är ganska dåliga på självkännedom, dom handlar ofta med väldigt stor påverkan från spontana känslor.

Svar på tråden Par i kris