Inlägg från: Anonym (Första) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Första)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Här är ytterligare en som hoppar in ????

    Jag har följt denna tråd i typ 1 månad utan att våga ge mig in i den. Men lite extra pepp kan alla behöva ibland.

    Mannen och jag började förra månaden att aktivt försöka men vart inget då, så vi är inne på andra försöket denna månad. Inga barn sedan tidigare så är nästan mest oroliga över om vi kan få barn överhuvudtaget.

    Hoppades så innerligt att det skulle gå på första försöket även fast jag vet att det kan ta många månaders kämpande innan plusset kommer. Men jag vart ändå väldigt besviken och nästan tom på känslor och ville ge upp direkt.

    Men nu tar vi nya tag och jag går in med en helt annan känsla den här månaden. Äl vilken dag som helst nu och hoppas denna gång att det tar sig.

  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymama) skrev 2020-11-06 18:56:44 följande:

    Ni som tagit ältester -hur många dagar har det skiljt att få positivt månad till månad?

    Testa förra mån för första gången och fick positivt den här dagen i cykeln. Denna månad drog älflytningar igång senare än vanligt men är igång nu, dock neg test än så länge. Lär väl komma i dagarna, hoppas jag..


    Jag har inte testat jätte många gånger, men några månader mest bara för att få bättre koll på min cykel. För mig så har det bara skiljt 1 dag typ. Har väldigt regelbunden cykel.
  • Anonym (Första)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-11-06 18:16:49 följande:

    Förstår din känsla precis! Tror att innan man vet tänker man ändå lite att det borde gå på första försöket. Kommer också ihåg att jag blev jättebesviken när första gången inte gick. Särskilt då min mens var 4 dagar sen. Vi hade även sex samma dag som jag började blöda så började såklart fundera om det var därför haha 

    Kämpa på det kommer gå till slut! Försök att ha kul på vägen 


    Man vet ju som sagt att det är långt ifrån alla som lyckas vid första försöket, så man känner sig nästan lite dum att man blir så besviken då det inte går första gången. Så det är skönt att höra det är fler så haft samma känsla vad gäller att försöka första gången, då känner jag att den reaktionen inte va så dum längre :)
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-11-07 11:15:55 följande:

    Kunde inte hålla mig, hittade ett gammalt utgånget test i badrumsskåpet så va väl inte det bästa att använda men tyckte mig få ett spökstreck på det också. Imorgon testar jag ett clearblue och är det negativt inväntar jag mensen.


    Håller tummarna för dig att det är riktiga sträck och inte bara en inbillning! :)
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-11-08 09:03:59 följande:

    Tog en teststicka och där va strecket lika svagt som igår men tog ett digitalt också som visade gravid! =D men blir nervös över att det andra visade så svagt.

    Gav det digitala tester inslaget till sambon tillsammans med en present från vår dotter. Och han blev chockad men jätteglad :)


    Åh grattis :) Underbar present på just denna dagen!
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-11-08 09:57:25 följande:

    När har alla sin nästa Bim här?? Hoppas att alla får plus innan året är slut :)


    Fick ett väldigt positivt äl test igår så Bim borde vara om ca 14 dagar :)
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-11-11 10:03:23 följande:

    Jag börjar bli lite nervös. tog test i lördags som knappt va positivt, i söndags tog jag ett digitalt och fick det svart på vitt. Testade att kissa på en sticka nu på morgonen igen och det är så svagt streck att det knappt syns. Nästan så att det blivit svagare sen i lördags :( 

    Skulle det kunna bero på att testen närmar sig utgångsdatum? Ska förbi ett apotek idag och köpa nya test och se om det är lika med dom. Om det är så har jag inga höga förhoppningar. Vad ska man göra isåfall? bara vänta på mf eller kontakta mvc?


    Det kanske kan vara så att det är skillnad från test till test, eller t.o.m. olika på olika märken av test. Jag tycker dock att du ska vänta och se vad som händer, du kanske är låghormonare denna graviditet och att det kommer bli starkare sträck om ytterligare några dagar. Men är det så att du känner dig väldigt orolig så tycker jag absolut att du ska ringa till mvc bara för att få höra vad dom tror.

    Hoppas verkligen att allt är som det ska!
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-11-11 16:32:36 följande:

    Tack för peppen! Hade kvar gamla test från förra graviditeten så använt dom nu. Knappt fått streck där. Gick ut och köpte nya för en stund sen och det är fortfarande svagt men det är tydligt positivt iaf. Nu känns det lite bättre, ska avvakta ett par dagar och ta ett nytt test och se om det händer nått annars ringer jag mvc på måndag. 

    Kan det skilja sig från olika graviditeter hur snabbt hormonet utsöndras? man är inte purung längre och har fått besked om att äggen börjar ta slut så lite nervös och orolig är man ju, vill ju gärna ha ett syskon.


    Skönt det var lite starkare iaf. Det låter som en bra idé tycker jag, sen är det väl alltid bättre att ringa/fråga mvc en gång för mycket om det är så man är orolig över något.

    Jag vet inte om det finns några bevis på just det grejen med hormonerna men det är något jag hört iaf. Kanske är samma som med alla andra hormoner, dom kan/är säkert högre eller lägre från cykel till cykel. Vissa månader kan man ju vara en riktig ragata innan mensen kommer och andra månader märker man inte av något alls.
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-11-12 10:02:05 följande:

    Ljusrosa på pappret två gånger idag :( vet att det inte behöver betyda något men lite orolig blir man ju alltid.


    Förstår oron, fortsätter att hålla tummarna för dig och hoppas att det kommer gå vägen!
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-11-13 11:39:00 följande:

    Jag skickade ett sms och vi har pratat lite på telefon. Han har suttit i möten på förmiddagen (vilket jag inte visste) så det va väl lite dålig timeing men han kommer hem efter lunch och jobbar hemifrån lite. 

    Galet att man kan bli så ledsen för nått man inte vetat om mycket längre än en vecka.   


    Ledsen för er skull <3

    Egentligen är det inte alls så konstigt eller galet att man blir så ledsen över det trotts den korta tiden. Ni har ju faktiskt planerat och kämpat för att det skulle resultera i en graviditet och när det dessvärre slutar med ett missfall så är det en stor sorg oavsett när det inträffar.

    Hoppas verkligen att det går hela vägen nästa gång, och att ni inte behöver vänta så länge innan nästa graviditet :)
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu