Inlägg från: Anonym (Babymama) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Babymama)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    "Tomma skott" tror jag inte på. Det är isåfall mindre sekret som följer med spermierna. Läs detta

    Du kan vara helt lugn, inget illa händer fast du masturberar flera gånger per dag. Spermierna kan inte ta slut, det tillverkas ca 8 000 spermier per sekund i din kropp. Däremot kan vätskan eller sekretet som spermierna blandas med i en utlösning minska eller nästan ta slut, men det är bara tillfälligt. Det händer ibland då man får många utlösningar och kroppen inte riktigt hänger med i att tillverka tillräckligt med sekret på kort tid. Men så fort du håller en lite längre paus fylls lagren på.

  • Anonym (Babymama)
    Anonym (4a) skrev 2020-12-23 10:28:53 följande:

    För er som undrar hur det gick med mitt svagare test i fredags så kan jag nu meddela att det var falskt! Var ju på bil igår som stämde överens med mina gravveckor så idag vågade jag mig på ett nytt digitalt. Blev så lättad:


    Härligt :) hur lång tid fram brukar du testa?

    Jag har aldrig testat mer än vid plus och sen en cb för att få se "gravid" men här på fl har jag märkt att det verkar det vara vanligt att man testar längre tid än så?
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-12-23 13:25:16 följande:

    Om allt är normalt är det så :) men har man långsammare produktion av någon anledning så kan det bli ett problem. Allt under 10miljoner spermier per ml anses ge nedsatt förmåga.


    Jaa visst så är det med allt.. Men att säga att det är tomma skott är ju mer skrämsel än vad som faktiskt stämmer.
  • Anonym (Babymama)

    Några som är nära ÄL/BIM nu? :D

  • Anonym (Babymama)
    Anonym (4a) skrev 2020-12-23 14:27:42 följande:

    Detta är faktiskt första gången jag testar vidare pga missfall i oktober, för att se så inte testen blir svagare... blev därför helt knäckt när jag fick det svaga testet...men nu vet jag att ett test för att bekräfta graviditet räcker och sen sluta! Men detta blir nog vårt sista barn om det går vägen :)


    Jaha! Ja fy det förstår jag:( nu håller vi tummarna att det ska gå <3
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Första) skrev 2020-12-23 14:39:34 följande:

    Hittade BIM listan långt bak så klistra in den igen. Den behöver säkerligen uppdateras med nya datum och kanske några nya namn också. Om man känner för det vill säga :)

    BIM-lista

    5/12 ingenaning (okänt?)

    9/12 4a (PLUS)

    10/12 Babymakeing (PLUS)

    20/12 babymama (PLUS)

    21/12 Håller tummarna (PLUS)

    24/12 Hopeforaplus

    25/12 Litehopplöst

    31/12 Barnlängtan 2021

    16/1 Lillskrutten

    18/1 Första


    Perfekt!! :)
  • Anonym (Babymama)

    Håller med ovan! God jul på er pch gott nytt år! Hoppas på fler plus ihop här <3

  • Anonym (Babymama)

    Åh blir så frustrerad. Har haft ett gräl i somras (helt på släktingens behag att bråka) som runnit ut i sanden och vi firade jul ihop. Jag som annars aldrig dricker och gör jag det tar jag EN cider om den är svag. Iaf så tacka jag nej på julafton. Fick sen fråga direkt av släktingen när vi blev ensamna om jag var gravid. Vi bjöds sen över dagen efter och släktingens sambo knäpper upp en cider och ställer till mig utan att fråga (ett dåligt girigt försök till att testa mig)

    Släktingen har bettet sig som skit mot mig och ska vara glad att vi ens övervägde jul med dom. Jag tycker dom beter sig riktigt pissigt att ens fråga om jag är gravid och sen testa mig. För dom ska verkligen hålla en låg profil.

    Är det inte drygt att hålla på så?

    Kan tillägga att förra graviditeten gjorde släktingen samma sak och då sa jag som det var. Och sen avslöja släktingen det för andra innan vi ens tänkt berätta, så jag hade inte tänkt berätta tidigt även om det i somras inte skulle hänt.

    Nu har jag faktiskt inte lust att berätta alls för dom..

  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-12-27 14:09:12 följande:

    Blä riktigt vidrigt beteende!! När ni inte ens egentligen är överens just nu så borde dom vara försiktiga. Kan aldrig förstå hur folk kan fråga/testa innan de får veta, man berättar själv för dom man vill ska veta först. Blir riktigt irriterad och jag skulle hoppa att berätta för dom så får dom veta ryktesvägen sen. Lyckades du lirka dig ur situationen ändå? Kram till dig


    Ja fick smsa sambon som drack halva när ingen såg och sen kasta jag ut resten när jag rasta hundarna.

    Ja och hur dom hållt på tidigare så är det så respeklöst att hålla på såhär. Säger jag nej så får dom lyssna på det.

    Och egentligen förstår jag inte vad dom är så giriga att veta. Iaf är det inte för min/vår skull.. fick dåliga vibbar från fulspelet i somras.
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Första) skrev 2020-12-27 14:12:36 följande:

    Men fy så jobbigt! Kan bara föreställa mig hur det känns. Vissa släktingar har frågat mig med några gånger om jag är gravid utan att jag varit det och det är nog så jobbigt. Så att då få det slängt i ansikte, och sättas på prov, när man inte vill säga något måste vara extremt jobbigt.

    Känns verkligen inte schysst att berätta för andra så där utan vidare innan ni själva sagt något till nån. Väldigt dålig stil. Hoppas ni lyckas lösa det hela och får förståelse från båda sidor så småningom!


    Åh ja det förstår jag :(

    Ja saker dom gjort i somras gör att det lyser igenom. Känns tråkigt att dom ska göra såhär för att få reda på saker och inte bara vara normala och acceptera att vi inte vill säga. Men dom bryr sig bara om sig själva. Och egentligen vet jag inte varför det är så viktigt för dom och veta :/
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu