Inlägg från: Anonym (Babymama) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Babymama)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Håller tummarna) skrev 2020-12-16 15:36:51 följande:

    Men gud beklagar verkligen :(.. hoppas de stannar kvar för dig denna gången!

    Okej tack snälla för svar!


    Ja det hoppas jag med! :) spännande med första barnet!!
  • Anonym (Babymama)

    En fråga till alla nu i pandemin.

    Får ni ha med er partner vid ultraljud/ bm besök? Det får inte jag (ska dit i februari) tänkte om det är olika

  • Anonym (Babymama)
    Anonym (4a) skrev 2020-12-16 18:45:53 följande:

    Nu första tidiga vul jag ska på blir jag ensam. sedan vet jag faktiskt inte. i somras sa de att jag skulle få ha min man med mig vid nästa graviditet så jag hoppas han får vara med vid senare ultraljud.


    Åh ja jag förstår det. Jag hade hoppats på att få ha med mig min sambo. Är ju ett tramua att komma tillbaka efter. Vi har tyvärr ingen spec mvc där jag bor så blir ju samma :/
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-12-16 20:21:47 följande:

    Alltså fy fan för rödbetor!

    Missförstå mig rätt jag älskar rödbetor. Blivit rödbetor med gratinerad getost både middag igår och lunch idag, men precis nyss när jag gick på toa sjönk hjärtat ner till fotknölarna. Det va helt rött! Tills jag kom på, Rödbetor! Sista gången jag äter det de närmaste 8 veckorna.


    Hjälp vilken stress!! Skönt att du kunde komma på det
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-12-16 20:09:14 följande:

    Jag har ringt nästan direkt. Kändes riktigt trist förra månaden att lämna återbud för mf. Men vilk inte riskera att bli utan kub pga att det saknas tider. första tiden som fanns nu när jag ringde för inskrivning/hälsosamtal va när jag är i v 8+6 och där jag går får man inte boka Kub förrän man varit på sitt första besök och ja det är ju oftast ont om tider för just det så känner att det är i senaste laget. Kommer förmodligen inte få mäta nackspalten förrän i v 13+ :/


    Oj så tidig inskrivning. Hos oss får man komma knappt en vecka innan för inskrivning och sen kub. I v13. Att det kan vara så olika.:)
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-12-16 22:30:13 följande:

    Vilken hemsk rädsla att bära på. Kommer medicinen att motverka det så att bebisen förhoppningsvis inte föds för tidigt? Försök att inte oroa dig för barnen, den korta tiden kommer absolut inte påverka dom i långa loppet och dom kommer få ett litet syskon att älska och ha kul med! 


    Det är blodförtunnande som ska göra så blodet dras runt lättare. Det är när tryck mellan moderkaka och kroppen tar emot så ökar blodtrycket för att kunna pumpa blodet. Jag hade fullt med proppar i moderkakan och ändå gått så kort tid.

    Så jag hoppas att det ska funka.

    Försöker tänka positivt men sen kommer tankar vilket datum är v25, tänk om det blir tidigare osv.

    Kommer bli många delmål denna graviditet! Normalt sett brukar man gå på nålar till v13. Nu blir det hela graviditeten istället

    Tråkigt att mensen kom idag :( men ändå skönt att det inte drog ut på tiden <3
  • Anonym (Babymama)
    Hopeforaplus skrev 2020-12-17 07:03:36 följande:

    Vet att ni redan skrivit detta men ni som nu fick plus, när upptäckte ni plusset och när/om kände ni era symtom?


    Dagen innan jag plussade mådde jag illa och försöker trycka bort den känslan att jag inbillar mig, men utan att tänka på det kom det som vågor med illamående igen. Däckade 2 timmar när sambon kom hem. Hade även lite känningar där nere. Tog ett test på kvällen fast jag kissat massor, fick som ett spökstreck väldigt svagt.

    Morgonen efter ett plus :) äl+10. Hade egentligen tänkt vänta till idag med att ta test som tidigast.
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-12-17 10:08:54 följande:

    Tack, ja nästa månad ska jag ligga kvar med rumpan i vädret i minst 10 minuter haha kanske kan ge simmarna lite skjuts på vägen, det fungerade förra gången!


    Gör det! Jag låg kvar en halvtimme efter varje gång. x)
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (4a) skrev 2020-12-17 22:19:14 följande:

    Har också legat kvar minst 30 min innan jag gått på toa, så verkar ju vara något magiskt med det ;)

    Nån av er gravida som mår något illa eller ont i brösten ännu? Är 5+0 idag men har bara molvärk än som symtom och är sååååå orolig för att jag ska få ma/mf :( känner efter fler symtom hela tiden men inget och efter allt så kan jag verkligen inte slappna av :?(


    Jaa men eller hur!

    Åh jag har illamående, molnvärk(dock inte lika mycket idag) och ont i brösvårtorna, fick jag erfara när jag skulle borsta håret puuh!

    Vad jobbigt att känna så. :( jag fick en känsla av att jag är rädd att mensen kommer i helgen och så undrar jag varför jag tänker så :/ man blir så nojig över allt
  • Anonym (Babymama)


    Väntat på bim för att ta ett cb test och idag var det dags :) känns så bra även om det var många dagar sedan vi plussade från början :)
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu