Inlägg från: Anonym (Babymama) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Babymama)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Slog mig nu. Det kan inte va tidigt mf då? Eller väntas det ut till beräknad mens? Kroppen gör sig väl av med det rätt fort då. (Om det inte strular) Hmm

  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Första) skrev 2020-11-20 11:14:24 följande:

    Hur har det gått? Haft någon mer blödning?


    Aa en lite mer imorse och nu bara blodblandadeflytningar. Fortfarande neg, så jag tror inte det är något tyvärr :( haft värk hela natten och känns av nu med. Men än är det ingen typisk mens..
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-11-20 20:12:52 följande:

    Va skumt, kanske är ett tidigt mf då ändå. Eller så är det bara hormonerna i kroppen som slår bakut. Jag åt bisolvon en cykel för Slemhosta och min mens blev jättekonstig den månaden. Om du ätit nån medicin eller naturpreparat som du inte tar annars som kroppen kanske reagera på?


    Ah hade världens värk inatt och idag hoppa mensen igång. :( blir så less och besviken på min kropp!

    Nej inte tagit något, tar aldrig nässpray, knappt värktabletter mm

    Men jag gick från mysamma 1-2 ggr (ibland så kom ingen mjölk innan hon tröttna) om dagen till att sluta, vet inte om det kan påverka.

    Aja får väl sikta in oss på ny äl, igen...

    Undrar bara om jag ska räkna mens från start idag eller från det börja komma lite? Det är alltså idag tampong behövs.
  • Anonym (Babymama)
    Hopeforaplus skrev 2020-11-21 09:31:26 följande:

    Behöver hjälp.. tog två tidiga test idag. Ena ser ut såhär medans RFSU visar inget alls..


    Gu va spännande! Ändå ett tag kvar till bim. Håller tummarna!:)
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (4a) skrev 2020-11-21 15:15:54 följande:

    Åh trök...bara att ta nya tag igen då :/

    Skulle inte tro det påverkar att du slutat amma, din mens är ju igång så låter inte så iaf. Jag hade räknat dagens datum som cd 1 när den hoppat så :)


    Näe tror inte det heller. Mensen har funnits sen 7 veckor efter så. Men det är det enda som hänt innan. Ja får göra det, skönt och stämma av med någon annan :)

    Får väl va positiv till att det troligtvis är tidigare ÄL när mensen kom tidigare. :)
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (4a) skrev 2020-11-21 19:27:12 följande:

    Ja men precis, det kan ju varit så att den varit tidigare än du trott :) min varierar mellan dag 13-15. I våras innan jag blev gravid blev den oftast cd 13-14 medan nu 14-15. Så kan ju variera lite :)

    Är idag på cd 9 och karln ligger redan risigt till haha ;D


    Ja fast denna månad var den 1 dag senare än tidigare men mensen 4 dagar tidigare. Blir inte klok på min kropp haha

    Åh spännande snart dags igen!! :))
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (4a) skrev 2020-11-21 21:30:12 följande:

    Ja det kan man kalla knepigt haha inte lätt med kvinnokroppen :D

    Ja äntligen dags igen! Dagarna innan jag fick mens nu senast var riktigt hemska, värsta pms jag någonsin varit med om och jag har aldrig pms... panikångest och grät och mådde bara dåligt över allt som hänt detta år :( men nu är jag på banan igen när det närmar sig äl igen :)


    Åh förstår precis. Mått skit den här gången. Men vad ska man göra. Skönt att det känns bättre nu <3
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (4a) skrev 2020-11-22 16:33:18 följande:

    Skönt att höra fler är som jag... även om det inte är kul :( innan graviditeten i våras var allt mer lugnt och mådde inte dåligt alls. Men nu efter ett sent ma och ett missfall samt att flera vet att vi försöker igen och att yngsta barnet bara blir äldre och äldre stressar mig till förbannelse :( usch för denna press :(


    Men ja! Satt PRECIS och tänkte på hur yngsta blir äldre och äldre. Förstår att det är tufft för dig :( du har kämpat längre än mig.

    Känner mig så dum och naiv att vi började så sent. Och sen att allt blev oregelbundet plus att jaf ofta har molnande värk i tjejmagen mest hela tiden.

    Nästa gång är sista försöket sen är det dags att söka förskola, för längre än det kan jag inte lösa tyvärr..

    Ringde gyn men det är långa köer. Funderar på att söka privat. Se om man kan se så allt står rätt till så slipper man tänka på det med!
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-11-22 22:28:38 följande:

    Så gjorde vi inför första bebisen, att vi sökte till en privatklinik och testade vår fertilitet för att se om det va nån ide att fortsätta köra på som vi gjorde. Men veckan efter vi hade vårt första besök fick vi äntligen plusset =) Alla test visade på bra värden men att jag hade lågt amh-värde. Så att om vi ville ha syskon skulle vi inte vänta för länge tyckte dom. Försöka ett halvår på egen hand innan de rekommenderade ivf. 

    Nu har vi inte många försök kvar till dess och jag vet inte om jag pallar ivf med alla sprutor och hormoner det innebär så jag hoppas att vi får till ett syskon innan jag hamnar i klimakteriet. Är inte "mer än" 35 så va lite som en chock när man fick höra det förra året att man inte hade långt kvar på sina barnafödaår.

    Med det ville jag säga att även om allt visade okej så kändes det sjukt värt att få veta att allt såg okej ut, och för min egen del att vi inte fick vänta för länge med att försöka få syskon. Annars hade jag nog kanske viljat njuta liiite längre av att bara ha en bebis men syskon väger tyngre :) 


    Åh förstår det men vilken tur ändå att få komma direkt så ni inte stod i långa köer och stampa och behandling sen på det. Håller tummarna för er! :)

    Ja jag ville mest ha en koll och se om molnvärken beror på något för under månaderna vi försökt så har jag insett att jag inte har många dagar utan värk. Vid vårt första försök så hade jag extremt ont hela månaden.

    Men hon jag prata med prata bara om att skulle jag söka för att jag vilö ha hjälp då skulle jag ringa efter 12 mån och läggas på en lååååång kö och du har barn sedan innan så du hamnar ännu längre bak då.

    Fick hålla mig för att inte gråta då fast det inte ens var därför jag ringde men det var så hårt upplagt.

    Samt att dessa besvär skulle ta 4-5 månader att få en koll.

    Ska ringa en privat på måndag och se vad dom säger.

    Bara skönt och veta hur det ser ut. Har ju ett akutsnitt i tidig gravidvecka och hört att det kan bli fulare än fullgånget, det skrämmer mig lite.
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Första) skrev 2020-11-23 05:02:01 följande:

    Igår kväll började mensen :( Jag är självklart besviken men samtidigt hade jag en känsla av att det inte tog sig den här gången heller, så det va inte oväntat att mensen dök upp.

    Nu är det bara att ladda om till nästa äl och hoppas att det blir tredje gången gillt. Måste ändå säga att jag tycker det värsta med det hela är all väntan. Dagarna och veckorna har väl aldrig känts så långa som dom gör nu när man försöker bli gravid!

    Hoppas så innerligt att vi alla får ett plus väldigt snart :)


    Hopeforaplus skrev 2020-11-23 06:20:19 följande:

    Negativt idag med och mensvärk så tror den kommer komma idag. Så o t t o l i g t besviken. Känner mig så tom.

    Som fler av er säger så känner jag stressen då första bara blir äldre och äldre. Ville alltid ha tight mellan mina barn. Sen blir jag så himla Arn på mig själv att jag var så naiv att börja så sent. Trodde det skulle gå lätt. Usch så less och ledsen.


    Förstår er helt och hållet :( jättejobbigt! Känns ändå skönt att vi är fler som blir besvikna och less. Oftast känns det som man låssas vara positiv fast man egentligen känner annat. Denna gång var jobbigast hittills. Nästa gång är 4e försöket.

    Varken jag eller sambo har berättat om att vi försöker så det känns skönt iallafall..
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu