Inlägg från: MR INTUITIV |Visa alla inlägg
  • MR INTUITIV

    Jag den andra mannen - också fylld av sorg, saknad och skam

    Vilket dubbelmoral att i början av texten säga att du har respekt och djupaste empati för de som fått sina hjärtan krossade, när du i 1,5 år, helt respektlöst och medvetet, varje dag, gjorde dina val som du visste skulle leda till att din fru skulle bli mycket sårad.


    Även i resten av texten är det så mycket dubbelmoral att det är uppenbart att dina ord om empati i respekt är bara BS, ett slugt sätt att lura en att du är en bra och empatiskt människa, men det är du inte. Dina gärningar säger vem du är. Du har valt at dag efter dag göra något som kunde bara sluta som det gjorde, krossade familjer och äktenskap! Du och kvinnan du var otrogen med, bestämde helt enkelt att bakom ryggen på era respektive förstöra deras liv och såra de så otroligt mycket. Varje dag visste ni vad ni gjorde och hur illa det kan sluta, men ni fortsatte ändå i 1,5 år! Det är fruktansvärt lång tid. Tid som ni borde använt för  familjen. Om ni nu var olyckliga med era respektive, och det inte gick att reparera, då kunde ni skiljas först och sedan får ni göra vad ni vill. Det är väl din fru värd efter 20 år äktenskap?!


    Du skriver att ni hade kontaktförbud men ni hade kontakt ändå! Spelar ingen roll om du ?bara svarade?, du gjorde ett val att fortsätta kontakten och på det sättet sviker du din fru igen. Som om det inte räckte med att du var otrogen i 1,5 år, och istället för att ta ditt ansvar och reparera skadan, så väljer du att fortsätta ha kontakt med den andra kvinnan. Det är bara så fel på alla sätt och vis.


    Det är så mycket dubbelmoral hos er otrogna människor. Du skriver att durespekterar den andra kvinnans val att de viill försöka reparera sitt äktenskap, men samtidigt letar du efter ett sätt att vara med henne igen. LÅT DE VARA!!! Hade jag varit hennes man, jag lovar att jag skulle ta ett ordentligt snack med dig! Du är en främling som tog sig rätten att förstöra hans äktenskap och familj. I andra länder ser mycket allvarligt på sådana övertramp och det brukar sluta mycket illa. Ni lekte med andras liv.

Svar på tråden Jag den andra mannen - också fylld av sorg, saknad och skam