Inlägg från: Stabben1989 |Visa alla inlägg
  • Stabben1989

    Vi som är 30+ och försöker med vårt första barn

    Jag är 31 och min sambo som är 35 hoppas att vi snart ska få vårt första gemensamma barn. Det blir mitt första då han har 2 pojkar sen innan. Slutade med p-pillerna i april och blev sen gravid i juli men fick tyvärr missfall i augusti. Nu inväntar vi antingen ett plus eller mens igen, än så länge lyser båda med sin frånvaro tyvärr.

  • Stabben1989

    Det var så svagt på RFSU men jag tyckte ändå att jag anade en skugga, så jag tog ett CB också och då blev det ändå rätt tydligt plus! Känner att jag måste åka och köpa ett digitalt och sträcka fram till sambons sen ikväll!

  • Stabben1989
    Jullan1 skrev 2020-09-10 10:27:01 följande:

    Men åh grattis!!! Vad kul! :) När hade du BIM?


    Tack! :D Lite svårt att säga. Skulle man räkna missfallet som mens så hade BIM varit 5/9, men jag tror allt blev förskjutet och att ägglossning var nån gång mellan 27-29/9 utifrån hur flytningarna var, och jag har testat regelbundet pga det och det var blankt fram tills idag. Så jag hoppas ultraljud kan hjälpa till att fastställa bf-datum för mina appar säger väldigt olika beroende på om jag matat in blödningen eller min gissning på ägglossning.
Svar på tråden Vi som är 30+ och försöker med vårt första barn