Inlägg från: Anonym (S) |Visa alla inlägg
  • Anonym (S)

    Vi som är 30+ och försöker med vårt första barn

    Hej alla kämpar,

    Jag är inne på andra månaden av försök med första barn. Olidligt perioden mellan äl och mens men även inför äl då det testas med stickor. Trots att mens är det sista man vill ha så är det den ända tid som det går att tänka på ngt annat. Jag hade som räknat med att det skulle gå på första försök då jag blivit gravid två ggr då oddsen inte varit så höga, en ggn med hormonspiral i. Hoppas det går bra för oss alla som försöker!!

  • Anonym (S)
    Stickling skrev 2020-09-18 09:04:24 följande:

    Hej! Håller med dig, även om mensen är otroligt oönskad känns det för mig som enda dagarna på månaden då jag kan slappna av lite, sen väntar jag ju bara på ägglossning och efter det på testdag... Själv ska jag inleda försök nummer fyra med första barnet. Ja, vi får hålla tummarna för oss själva och varandra! :)


    Ja:) lycka till nu med försök nr 4!!
  • Anonym (S)

    Hej igen,

    Jag tog ett tidigt test idag och verkar som att det blivit ett plus på andra försöket. Bim är inte förrän i helgen. Vågar dock inte bli för glad med tanke på risk för missfall och så. Har känt som mensvärk igår och idag, vet inte om det är normalt....fortsatt lycka till till alla!

  • Anonym (S)
    Jullan1 skrev 2020-09-21 19:25:32 följande:

    Men åh grattis!! Förstår att du inte vågar va glad än, men stort grattis till plusset! :) Håller tummarna att det går hela vägen!


    Tack, ja, håller tummarna! För dig med:)
  • Anonym (S)
    Anonym (Mint) skrev 2020-09-21 20:15:55 följande:

    Åh vad härligt! Stort grattis! :) 


    Tack:)
  • Anonym (S)
    Anonym (Leo) skrev 2020-09-23 15:44:31 följande:

    En fråga till er alla, köpte ni hem graviditetstest direkt när ni började försöka (för att ha ifall ni ska testa den)?

    Jag har inte ens vågat köpa hem några test för jag tycker att allt är så overkligt och har längtat i sååå många år. Är dessutom rädd för att göra killen extra nervös med gravtest hemma, haha!!


    Jag gjorde det, är ju så svårt att hålla sig från att testa lite tidigt när ma väl börjat???? men köp isf sådana billiga stickor. Stickorna kan du ju också gömma undan från killen om du känner så????
Svar på tråden Vi som är 30+ och försöker med vårt första barn