Inlägg från: Anonym (Mint) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mint)

    Vi som är 30+ och försöker med vårt första barn

    Jullan1 skrev 2020-09-13 18:41:09 följande:
    Starkt att du orkade vänta så länge med att testa! Åh spännande, då är det bara ett par dagar kvar att hålla ut:) Ja det känns ju märkligt om det bara vore ett sammanträffande att du har samma symtom nu som innan.

    Ja jag ska försöka hålla mig tills fredag iaf:), ska ha mens antingen på fredag eller söndag beroende på vilken app jag kollar på. Har haft lite molvärk idag men kan lika gärna vara mensen som är på G..Annars har jag inga symtom som helst. Tack! Vore ju kul om vi båda plussade :)
    Jag var så nervös, det var därför. :'D Visste att det skulle bli positivt. Men det hade varit kul att veta hur tidigt det hade gått att se! 

    Spännande, om du är gravid så lär det ju synas då! 
  • Anonym (Mint)

    Kom på en till konstig grej, det typ suger nere i magen. Ni vet som det kan kännas när man varit kissnödig så läge att det till sist nästan gör ont? Typ så. 

    Kommer känna mig som världens mest skengravida tönt om inte det här är graviditetssymptom. Skrikandes

  • Anonym (Mint)
    Jullan1 skrev 2020-09-15 08:57:45 följande:

    Kunde självklart inte hålla mig tills fredag. Tog ett test nu imorse som va negativt:( BIM på fredag eller söndag. Även om jag va inställd på det så blir man ju ledsen..Får ta nya tag sen.


    Åh, förstår, det är ju så svårt. Men inte kört än! Särskilt inte om bim skulle vara på söndag. 
  • Anonym (Mint)
    Anonym (Leo) skrev 2020-09-15 12:01:28 följande:
    Okej, jaa jag får väl slänga mig på min karl direkt efter mens, haha! Har haft så jobbiga biverkningar efter att jag slutade med ppiller för två veckor sedan. Vill bara att det ska vara dags för mens nu så man vet vad som händer men tiden går såååå sakta. När fick ni er första mens efter preventivmedel?
    Superlänge sen men har antecknat att jag slutade den 8 augusti och fick mensen den 27 augusti. :) 
  • Anonym (Mint)
    Anonym (Leo) skrev 2020-09-15 13:26:51 följande:

    Är det bara jag som blir lite stressad av coronaviruset förresten? Är rädd för att behöva gå själv på ultraljud osv men än så länge får pappan hänga på i Sörmland. Har till och med kollat upp privat ultraljud där pappan får vara med - för säkerhets skull, haha!


    Lite stressad för just ultraljud men det är för att jag fick MA i juni och fick gå på alla jobbiga, sorgliga undersökningar själv. Gråter Så kommer nog ha en rejäl ångest den dagen då det ska hända. Och eventuell corona hjälper ju verkligen inte, att kanske behöva gå själv då också. 
  • Anonym (Mint)
    Anonym (Leo) skrev 2020-09-16 08:23:21 följande:
    Men fyy jag beklagar verkligen! Det kommer att få bättre näsha gång <3. Det där hände mina vänner också (innan corona), de fick dock gå igenom det tillsammans men det är min värsta mardröm.

    Jag läste i en annan tråd att "Crocus" i Stockholm tillåter pappan på ultraljud och likaså "Lyckans ultraljud" i Västerås tillåtet pappan vara med. Kostar ju en slant för att det är privat men lätt värt det kan jag tänka mig.

    Tack! Gjorde ju inte saken bättre att alla mottagningar höll sommarstängt så jag fick sitta på gynakuten och fick sen en redig faktura, eftersom det blev så många besök. Skrikandes 


    Absolut värt det. Vi kommer ändå göra tidigt ul nästa gång, och förhoppningsvis börjar det lätta lite på partner-restriktionerna! 

  • Anonym (Mint)

    Hej hörrni. 

    Testade imorse på sparad morgonkiss, supernegativt. Bim-3. Waaaah. Väntar till fredag med nästa test nu. 

  • Anonym (Mint)
    Jullan1 skrev 2020-09-16 22:20:13 följande:
    Åh vad synd! Men det kan ju vara för tidigt, än finns det hopp! :) Jag ska också testa på fredag, hoppas på ett plus för dig!

    Ja, jag hoppas på det också! Blir galen annars, har haft så mycket symptom. 


    Jag hoppas på ett för dig också! Vi ses här på fredag. ;D 

  • Anonym (Mint)
    Enell83 skrev 2020-09-17 08:24:56 följande:
    Vad tråkigt! Men det är inte över förens mensen kommit! Håller tummarna. Vad använde du för test?
    Jullan1 skrev 2020-09-16 17:44:53 följande:

    Nej den här väntan är ju inte rolig alltså, man vill ju vara veta! Tack!:)

    Hur går det för dig?


    Långsamt. Väntar på nästa cykel! ÄL+ 4 tror jag. Två veckor kvar innan mens, så nu är det trögt.
    Nej, precis, jag måste bara chilla lite. :) Jag använder RFSU:s Testa ofta.Det står ju till och med att man kan testa från och med BIM så jag vet inte varför jag inte bara väntar. Tungan ute Åh, den väntan är så låååång. Hoppas dagarna går snabbt, och lycka till! 
  • Anonym (Mint)

    Jullan1, hur går det för dig idag?

    Jag fuskade och testade så negativt det bara går igår, så idag skiter jag i att testa. Bim imorgon. Om den inte kommer testar jag på söndag. :)

Svar på tråden Vi som är 30+ och försöker med vårt första barn