Inlägg från: Anonym (Mint) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mint)

    Vi som är 30+ och försöker med vårt första barn

    Weloty skrev 2020-10-17 08:17:19 följande:
    Tack! Hur har det gått för dig? Jag testade nu på morgonen, BIM+2 och fick ett helt blankt test. Inte ens kontrollstrecket syntes. Jag gjorde precis som vanligt så det måste ha varit något fel på testet tyvärr. Såklart hade jag bara ett test hemma också... Har beställt ett gäng stickor + ett digitalt som kommer ikväll. Molvärken som jag har haft sedan BIM-5 är nästan helt borta nu, så jag vet inte hur jag ska tolka det heller.
    Men gud så störigt! När man verkligen vill veta. Jag fortsätter hålla tummarna inför ditt nästa test. :) 

    Jag hade rätt i mina misstankar, det blev starkt positivt. Drömmer
  • Anonym (Mint)
    Weloty skrev 2020-10-17 18:46:21 följande:
    Stort grattis, så himla roligt! <3

    Jag har tyvärr fått ljusrosa flytningar idag så min mens kommer inatt eller imorgon på BIM+3. Jag har väldigt regelbunden mens annars och såhär sen har den inte varit på över ett år. Så besviken och ledsen. :(

    Tack! Hjärta 


    Nej vad synd. Jag förstår din besvikelse. :( Nästa gång! 

  • Anonym (Mint)
    Vickan31 skrev 2020-10-19 10:53:52 följande:
    Grattis, Mint! Glad
    Tack snälla du! <3 
  • Anonym (Mint)

    Hej på er. Jag är (tyvärr) tillbaka i den här tråden. 

    Jag plussade 17 okt, efter ett tag började jag ana ugglor i mossen och mycket riktigt så fick jag mitt andra MA bekräftat några veckor senare. 

    Jag gjorde behandlingen i onsdags och vill bara sluta blöda och få igång ÄL och mens. Det känns skit, förstås, men jag ser ändå fram emot nästa försök. Är också ledsen över att jag kommer hinna fylla 35 innan jag får uppleva en lyckad graviditet, men det är inget att göra åt det. 

    Om min kropp funkar likadant som efter förra MA:t så borde jag få ÄL nu på söndag den 29 nov, men vi blev rådda till att invänta en mens. Jag försöker se nåt positivt i det hela; jag slipper smussla med alkohol runt jul om jag skulle lyckas bli gravid på första ÄL. 

    Hoppas ni alla mår bra! Och GRATTIS, leo! Hjärta

  • Anonym (Mint)
    Vickan31 skrev 2020-11-23 10:49:26 följande:
    Ååh vad tråkigt att höra - eller ja, "tråkigt" är ju ett så svagt ord i sammanhanget men jag vet inte riktigt vad jag ska välja för ord, förutom att jag verkligen beklagar Hjärta Hoppas att du fått tid att bearbeta det och det känns ju superstarkt att du trots detta kan försöka se det från den positiva sidan som du skriver. Jag blev, som vanligt, ledsen när mensen kom denna månad men försöker också se något positivt i att det kanske gör att jag kan vara med på min kusins bröllop i sommar då han är som min storebror. Så även om det är en klen tröst det du skriver om att slippa smusslandet i jul så tycker jag att det är starkt att försöka se något ljust också så att allt inte blir nattsvart.

    Håller tummarna för att kroppen snart är redo för nya försök och att ni får er efterlängtade bebis nästa år Hjärta
    Så fint du skrivit, tack! Det värmde verkligen. Jag håller mig fast vid tanken att det antagligen bara är otur, mer än att något är fel. Och skulle nåt vara fel, ja då får vi iaf en utredning nästa gång! 

    Jag tror det är helt rätt tänkt, att ha såna små delmål. Och bröllop är ju så himla kul! Och skulle du ha blivit gravid tills dess, ja du förstår nog hur jag tänker. Drömmer Tack, det hoppas jag för er del också! Hjärta
  • Anonym (Mint)

    Hur går det för er alla? Glad

    Väntar själv på första mensen efter mitt andra MA, den borde komma nästa vecka, för att sen börja om igen. 

  • Anonym (Mint)
    Stickling skrev 2020-12-08 11:10:30 följande:
    Hej! Kul att du skriver, det har varit lite stiltje i den här tråden på sistone :) Beklagar dina MA, så tråkigt att du behövt vara med om det. Jag är just nu i väntan mellan ÄL och BIM, som är 19/12. Det blir sjätte försöket, andra omgången efter ett tidigt MF i oktober.
    Ja jag tyckte det var dags att väcka upp den! Jag tycker det är skönt att prata med folk som är i liknande ålder (även om jag är flera år efter 30). 

    Tack! Beklagar ditt också såklart! Vad spännande, inte så långt kvar. :) 
  • Anonym (Mint)
    Soff skrev 2020-12-08 11:38:06 följande:

    Inne på 8:e försöket nu (egentilgen 7:e skulle jag säga, eftersom första försöket garanterat var ett försent försök efter ÄL). Har beräknad ÄL idag :) Gjorde en spolning i Fredags också, så känns hoppfullt denna gången. Hoppas SÅ på världens bästa julklapp, ett plus! 


    Jaa, hoppas! Spolning måste kännas som en bra nollställare liksom!

    Jag har försökt se det positiva i att det inte blir nån till graviditet för mig det här året, så jag kan frossa i gravad lax till jul :?D Men så låg vi ändå runt äl (typ, svårt att veta efter mf) så det vore ju typiskt om det tog sig på det lilla! Även om det såklart skulle vara värt att skippa laxen. Lycka till nu!!
  • Anonym (Mint)
    Stickling skrev 2020-12-08 22:57:29 följande:

    Bra tänkt! :) Håller med dig!

    Haha, åh, känns som en evighet kvar till nästa helg, när jag får veta. Tiden sniglar sig fram, haha!


    Ja tiden går verkligen helt galet långsamt! Mår du som vanligt? Kanske i tidigaste laget att känna nåt än om bim är den 19:e, men ändå! :p
  • Anonym (Mint)
    Vickan31 skrev 2020-12-09 10:10:45 följande:

    Bra initiativ att dra igång den här tråden igen!  Jag beklagar verkligen igen dina MA, och hoppas att allt kommer igång som det ska nästa vecka. Jag försöker tänka lite som du, att om det inte blir något plus innan jul så får man "trösta" sig med att äta och dricka sånt man inte hade kunnat annars. Jag väntar just nu på BIM på tisdag den 15/12, vilket som vanligt känns som en evighet bort, haha.


    Ja nu kör vi! Nu blir vi gravida allihop tycker jag. :) Tack! Precis, kan bli skönt att bara få släppa på renlevnaden, haha. Åh det är ju ändå inte så många dagar kvar! Känner du nåt?
Svar på tråden Vi som är 30+ och försöker med vårt första barn