Inlägg från: Anonym (Mint) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mint)

    Vi som är 30+ och försöker med vårt första barn

    Jullan1 skrev 2020-09-18 09:52:00 följande:

    Åh synd! Jag håller tummarna för att mensen inte kommer.:) Jag testade nu imorse, det blev negativt men det kändes ganska väntat. Har fått ont i brösten och lite mensvärk så jag tror nog mensen kommer i helgen.


    Typiskt!! Men man vet aldrig, jag håller tummarna för dig också och annars tar vi nya tag och ses i oktober-tråden! <3
  • Anonym (Mint)
    Jullan1 skrev 2020-09-18 11:34:27 följande:
    Tack!:) Ja det gör vi, hoppas att oktober är vår månad om det inte skulle bli något nu <3
    Såg dessutom att jag har två ÄL i oktober. Tungan ute
  • Anonym (Mint)
    Cawr skrev 2020-09-18 12:53:38 följande:

    Hej hej! Hoppar in här som 30+ och i kamp med att få första. Har tidigare graviditeter från förr (som blev abort tyvärr) i bagaget så vet att vi kan få barn (tidigare t.o.m. trots p-piller!). Är väldigt nervös och har svårt att tänka på annat, så tänkte att det kan vara bra att ha stöd i en sån här grupp. Och få höra era historier! :)

    BIM 23/9, har gjort ett tidigt test imorse men det var negativt. Inte oväntat, det är för tidigt, men är så nyfiken! Har haft väldigt ont i nedre delen av ryggen ett par dagar och lite andra småsymptom. Kan dock vara placebo/sken lika gärna, så försöker att inte hoppas för mycket. Hur hanterar man att dessa dagar innan man kan testa går så långsamt?!


    Hej och välkommen! :) 

    Det är så galet svårt att få dagarna att gå. Det enda som hjälper är ju, föga förvånande, att hålla sig sysselsatt! :'D 
  • Anonym (Mint)

    Hej på er! Mensen kom idag på BIM. 


    Alla symptom jag hade som var likadana som när jag faktiskt blev gravid tidigare, stämde alltså inte! Jag kommer INTE lita på några som helst symptom igen. Tungan ute Men är iaf glad att kroppen går som ett urverk även efter MA. Lycka till alla, jag tar nog en liten paus och återkommer efter nästa ÄL. 

  • Anonym (Mint)
    Anonym (S) skrev 2020-09-21 16:11:15 följande:

    Hej igen,

    Jag tog ett tidigt test idag och verkar som att det blivit ett plus på andra försöket. Bim är inte förrän i helgen. Vågar dock inte bli för glad med tanke på risk för missfall och så. Har känt som mensvärk igår och idag, vet inte om det är normalt....fortsatt lycka till till alla!


    Åh vad härligt! Stort grattis! :) 
  • Anonym (Mint)
    Jullan1 skrev 2020-09-23 08:15:34 följande:

    Är på BIM+3 eller 5 idag. Tog negativa gravtest i fredags och i lördags och har inte vågat testa sen dess eftersom att jag inte tror att jag är gravid. Har inga symtom alls förutom lite ont i brösten (som jag även för vid mens).

    Är det någon som har erfarenhet av rosenrot? Jag tänker att det kan va det som försenat min mens. Åt det i ca 10 dagar i slutet av förra månaden.

    Hoppas det går bra för er andra :)


    Åååh, hoppas! Ska du inte testa då? :) 
  • Anonym (Mint)
    Stickling skrev 2020-09-26 17:22:36 följande:

    Hej på er! Hur går det för er alla? Jag är på CD 10, har vanligen ÄL runt dag 19, så det är ett tag kvar och det känns som att tiden släpar sig fram. Ville fråga hur ni gör för att hålla er positiva och hålla hoppet uppe? Jag och min sambo har inte försökt så länge, detta blir fjärde cykeln, men jag märker att jag har svårt att tro att det kommer hända för oss. Det är säkert vanligt att man oroar sig för sin fertilitet, och rent logiskt vet jag att vi sannolikt inte kommer få några problem, att det kan ta tid utan att något är fel etc, men rent känslomässigt tycker jag att det är svårt att ha tilltro. Har ni några affirmationer eller tips eller nåt som ni kan dela med er av, som gör era försök mer uthärdliga?


    Hej! Har tyvärr inga direkta tips! Mer än att försöka sysselsätta sig, men det är ju en ganska självklart grej när man väntar på nåt... men vi är bara på försök 2 så har inte hunnit bli galen än, haha. 

    Här går det väl bra, inleder min gröna/fertila vecka enligt appen imorgon med ÄL på lördag (då vi har besök hemma som kommer övernatta men ja, det går att lösa)! 
  • Anonym (Mint)
    Stickling skrev 2020-10-05 13:33:09 följande:
    Hej! Tack för svar och förlåt för sen återkoppling. Visst är det så, alltid bäst att försöka sysselsätta sig. Lättare sagt än gjort bara att hålla tankarna i styr :) Hur går det för dig, kom ÄL som den skulle? Jag är på dag 19 nu och var väntat på min ÄL, den borde dyka upp vilken dag som helst nu :)

    Jag vet inte om den kom eftersom jag inte testar det på nåt sätt, men jag fick dom tecknen jag brukar ha på äl, så förhoppningsvis! Vi hann bara med 3 gånger dock, så den här månaden tar jag med ro. 


    Hoppas in äl är på ingång snart! Glad

  • Anonym (Mint)
    Soff skrev 2020-10-15 21:17:59 följande:

    Idag sa skrev en vän till mig att hon är gravid. Hon har två barn sen tidigare, och väntar nu sitt tredje. Det var känns hemskt att säga, men det kändes som en kniv i bröstet, snarare än glädje för hennes skull. Vill inte va sån, men det gör så ont i mig. Just nu känns det helt ouppnåeligt att bli gravid, och hjärtat brister. 


    Vilken jobbig situation. Vi alla här förstår din känsla! Det är okej att tycka att det känns jobbigt. Hjärta
  • Anonym (Mint)
    Weloty skrev 2020-10-16 11:09:04 följande:

    Hej allihop!

    Jag har inte varit aktiv här på ett tag då jag blev så fruktansvärt nere när vi misslyckades med vårt sjätte försök förra månaden. Jag behövde koppla bort och tänka på annat. 

    Nu har jag i alla fall en liten uppdatering! Har sedan BIM-5 haft en väldigt svag molvärk som påminner om mensvärk. Inte alls samma stickande intensiva smärta som jag har vid mens utan mer ett svagt molande/brännande. Idag är jag på BIM+1 och ingen mens har kommit ännu. Min cykel är i genomsnitt 27 dagar och idag är dag 30. Senast jag gick över 28 dagar var i mars, så det är ett tag sedan.

    Jag har såklart fått upp hoppet ordentligt och springer på toa typ varje kvart för att kolla om mensen har kommit. Tacksam för att jag jobbar hemifrån! Jag tänkte testa imorgon på morgonen om mensen inte dyker upp innan dess. Snälla håll tummarna för mig. Jag håller tummarna för er!


    Hej! Åh vad spännande! Jag håller såklart tummarna! Jag ska också testa imorgon, är då på BIM. Har lite, lite känningar. Men ja, som vi alla vet så kan det ju bara lika gärna betyda mens, haha! 
    Vi hörs imorgon! :D 
Svar på tråden Vi som är 30+ och försöker med vårt första barn