• Skruf90

    Seriös fråga körkort

    Du kan helt klart klara det!

    Mycket av teorin kan du ju tänka dig hur det skulle vara i trafiken så det gör ju det lättare. Vikter och sånt kan ju vara svårt speciellt när man är stressad men försök sätta dig ner och faktiskt förstå hur det är man ska tänka och räkna, inte bara memorera det. Det är inget man behöver plugga ett år för att lära sig, två veckor räcker gott och väl.

    Använder du appar med frågor för att träna? De brukar vara bra!

    Du kommer fixa det!

  • Skruf90

    Är nog vanligt att ha nån dålig körning strax innan uppkörningen. Men det är viktigt att inte stressa sig igenom moment utan ta det lugnt och andras. Om din lärare tycker du är redo att boka uppkörningen så är du. Träna träna träna så mycket du bara kan. Och plugga på teorin, så du sätter den på fredag!

  • Skruf90

    Tycker du du känner dig säker? Eftersom du uppger att de vill flytta dig för att de inte uppfattar dig som säker. De sakerna som du har problem med är sånt som är viktigt att behärska när man är ute i trafiken. Det låter som att du behöver träna mer, mängdtränar du privat? När jag tog mitt körkort så körde jag en timme varje dag, och då valde jag och min pappa ut nåt att träna på, vänstersväng på landsväg/påfart och avfart på motorväg/backa runt hörn och så åkte vi ut och gjorde det. Känner du dig osäker på placeringen i en rondell så åk ut och öva öva öva. Du kan klara detta men du måste lägga ner tiden som krävs, både på teorin och körningen.

Svar på tråden Seriös fråga körkort