Inlägg från: Hugful80 |Visa alla inlägg
  • Hugful80

    Blåser henne

    Rätt eller fel?

    Det beror väl på hur man är funtat. En del tycker sånt här är alldeles förträffligt och normalt.

    Diane Edwards t.ex dejtade en snubbe som hon ansåg vara utan ambitioner och som hoppade av college för att ta en massa ströjobb. När hon gjorde slut med honom blev han helt förstörd.

    När han slickat såren ett tag återvände han till college som en helt annan person. Tog en examen i psykologi och dejtade Diane igen.

    Hon var upp över öronen förälskad och imponerad hur han kunde förändra sig så. De talade även om giftermål och när snubben visste att han hade henne helt fast gjorde han slut och krossade henne totalt.

    Vem det var? Ted Bundy.


    För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras
  • Hugful80
    Anonym (Rödluvan) skrev 2020-09-09 22:25:36 följande:
    Ted Bundy var ju en serie mördare. Att han "bara" gjorde slut var hon nog glad åt i efterhand..........

    Absolut. Visst är det så. Min poäng var dock att det krävs en viss sorts hjärna att bete sig så.


    TS: Det bästa är att ignorera, gå vidare och leva ett lyckligt liv. Det ställer till mer förtret än att hämnas "traditionellt". Det lär sticka i ögonen att du kan gå vidare och vara glad. För övrigt är det jävligt fult med bittra, hämndlystna människor men det är min högst personliga åsikt.


    För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras
  • Hugful80
    Anonym (Y) skrev 2020-09-10 10:50:24 följande:
    Om exet är narcissist är det dock en hämnd att gå vidare med sitt liv, helt obrydd. Vill man göra illa en narcissist maximalt, så ska man ignorera denne. En narcissist vill se sitt ex lida och framför allt vill narcissisten få bekräftelse på att hen fortfarande betyder något för exet. Nu vet vi ju dock inte om TS fru är narcissist, så det kanske inte är applicerbart i detta fall. Helt osannolikt är det dock inte, med tanke på att hon helt kallsinnigt har svikit sina vänner och lurat dem på pengar.

    ^


    THIS

    "You may be giving the person you're taking revenge on exactly what he wants. Lots of people thrive on attention, even if it's negative attention.


    But most bullies are totally thwarted if you show them you don't give a shit about them. By "living well," you're saying, "It doesn't matter that you did your worst to me. I don't care. In the end, it had no impact on my life at all." That is the opposite of what the bully wants, which is why it's the "best revenge."


    As soon as you start working really hard to hurt the bully for what he did to you, you are showing him his ploy to hurt you worked. You show him this even if you "win."


    And, if you "live well," you get the additional payoff of ... living well."


    För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras
  • Hugful80
    Anonym (jaha) skrev 2020-09-10 14:09:36 följande:

    Ja, och tror du att en sån hjärna öht kommer bry sig om vad du känner och tänker eller om du föregår med gott exempel?


    Kretin. Jag jämför ju ts hjärna med Teds.
    För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras
  • Hugful80
    Anonym (jaha) skrev 2020-09-10 14:08:35 följande:

    Jösses så naivt.... om man ser på verkligheten istället för tomma floskler och quotes, hur ser det ut då? Slutar mobbarna mobba bara för att den de mobbar går omkring med näsa i vädret och inte "faller till deras nivå"? Nej de gör det inte... det kan pågå i åratal och slutar rätt ofta med att den som blir mobbad får byta skola/arbetsplats/umgängeskrets och ingen jävel gör något åt det för man att man kan prata idioter tillrätta genom att bjuda på bullar och förklara att de gör fel, som om de inte redan visste det.

    Det ENDA verkligt effektiva medlet mot mobbing är när den som blir mobbad får nog och ger mobbaren/mobbarna en rak höger. Då tar det slut fort som ögat för då blir det helt plötsligt inte konsekvensfritt för mobbaren att mobba andra.

    Det är så ofattbart naivt att tro att alla människor är goda innerst inne och har vettiga värderingar och är mottagliga för "goda exempel". Beter man sig som ett as mot andra människor så har man uppenbart INTE goda värderingar och då är det extremt naiv att öht tro att dessa personer kommer vara mottagliga för bra exempel för det bygger på någon slags naiv tro om att personen inte redan vet att den gör/gjort fel och kommer få någon slags aha upplevelse när den får se något bättre.


    Ok, incel.
    För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras
  • Hugful80
    Anonym (jaha) skrev 2020-09-10 16:25:49 följande:

    Och med incel menar du?


    Per definition vad det betyder. Du uppvisar samtliga symptom.
    För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras
Svar på tråden Blåser henne