Inlägg från: roxylady |Visa alla inlägg
  • roxylady

    BF Maj 2021 (stannar på fl)

    Plussade idag BIM-5. Plussade just denna dagen med mitt första barn också. Hade fått för mig att det skulle kännas mer i livmodern. Hmm...Hoppas liten är här för att stanna. BF är i så fall beräknat 25e Maj 2021Glad

  • roxylady

    Känner ni något i livmodern ännu? Har för mig att det kändes ganska direkt. Men känner inget :O Inte ens som mensvärk vilket jag kan minnas.

  • roxylady
    Go o gla skrev 2020-09-14 08:44:38 följande:

    Hej igen alla nya. Kul med ett litet gäng nygravida. :)

    Canama: ja, trodde inte Finnland skulle vara så stor skillnad från Sverige. Lustigt

    Roxylady: jo då, i förrgår började jag få ont vilket sedan gick över till lite mer påkännande molvärkar. Så här känns det i livmodern.

    För ni som haft/har fått blödningar eller bruna flytningar mm så håller jag tummarna för att det inte är ngn fara med era små gryn! *styrkekram*


    Kom några timmar efter jag skrev min fråga för mig också haha. Gjorde att jag inte ens kunde sova. 
  • roxylady

    Kul med fler i samma ålder :) Jag är också 35. Trodde inte att det skulle ta sig när man hade blivit lite äldre. Gick på första försöket för 10 år sedan med vårt första barn. Nu fick vi på 4e försöket. Men det är bra det också. Är så tacksam att man fortfarande kan.

    Ska till BM den 28e. Funderar på att göra tidigt VUL för att se om det är något där inne och hur många dem är. Vet ni när man kan göra sånt?

Svar på tråden BF Maj 2021 (stannar på fl)