Inlägg från: Go o gla |Visa alla inlägg
  • Go o gla

    BF Maj 2021 (stannar på fl)

    Hänger fortf kvar här även om skrivandet ligger i lä.

    Imorgon går jag in i vecka 18 och känner nu sen en knapp vecka tillbaka vår lilla TÖS varje dag. Myspys :)

  • Go o gla
    Canama skrev 2021-03-25 20:34:29 följande:

    Här är de tungt och tröttsamt! Förstår inte hur de ska gå 1,5 månader till.......


    Håller med- så trött nu
  • Go o gla

    Hur mår ni andra? Själv är jag trött på att vara gravid iim all foglossning och xtra kilon. Fem veckor kvar men känns som tiden går i slow-motion nu... måtte man inte gå över tiden...

  • Go o gla

    Jag antar vi alla är i väntans tider nu... och hoppas ingen av oss behöver vänta mer än nödvändigt.

    Jag måste medge att denna graviditeten är den som hittills tagit mest på mina krafter. Foglossning från hell som gör jag knappt kan gå.. för att inte tala om all smärta att resa sej eller än värre, vända sej i sängen! Ouch!! Sen senaste kvällarna har halsbrännan trappat upp intensiteten med så spytt syra de två senaste nätterna. Haha - tur detta nog är sista graviditeten för hade det vart första vettekatten om det blivit några syskon, haha.

  • Go o gla

    @catnap: Detta är femte graviditeten, och sista om jag får bestämma. Haha

    @Empa86: haha vettekatten om 150 år räcker! Känner mej helt dränerad på alla krafter, och minsta lilla ansträngning leder till värk eller rapar. Haha

  • Go o gla

    Ja, jag är säker på att Corona-situationen inte gjort saken bättre. Är mkt mer stillasittande nu än vad man var pre-Corona. Tidigare reste jag inom jobbet och nu är det 100% hemmarbete som gäller sen över ett år tillbaka. Restriktioner som kommer och går hjälper kanske inte men samtidigt tror jag inte alla påverkar oss allt för mkt då jag på eget bevåg försöker hålla mej undan riskzoner och onödiga situationer för att undvika potentiell smitta (bor inte heller i Sverige).

    Hoppas jag kommer i form efter också fastän man lär vara kvar i denna nya corona-värld. Har ni funderat ngt på vaccinering?

  • Go o gla

    Samma här, oavsett vågar jag personligen inte vaccinera mej försän efter graviditet och amning. Även om vissa förespråkar att det skulle vara säker mm så är allt så pass nytt och hastigt att jag hellre väntar. Lite bekymrad dock hur det skall gå som ovaccinerad och lilleman börjar dagis i september. Sett hur andra slappnar av här mer, drar till lekplaser mm med barnen och ja... känns lite påskyndat. Får försöka fortsätta med god hygien och litervis med desinfektionsmedel och hoppas lillen inte tar med ngt hem. Dottern som kommer skall mest troligt vara hos farmor o farfar när vi måste återgå till arbetet.

  • Go o gla

    Först o främst, grattis @ Jinthry!!!

    Här börjar det spökas lite med, men tror ändå det kommer dröja så försöker inte läsa in för mkt i det hela även om jag samtidigt hoppas det närmar sej slutet snarare än senare nu.

    Här är det mol och sammandragningar plus bubblig mage som kickat igång sen två dagar tillbaka. Imorgon skall vi på revision och få se lillfisan. Antar de tar bakterieprov och kollar tappen med, räknar inte med någon utveckling dock.

  • Go o gla

    Då har man kommit tillbaka från kontrollen. Allt såg bra ut, lillan ligger med huvudet nedåt och enligt dem med ryggen mot min mage men har stor tvivlan på det med tanke på alla fötter, armbågar, knän och gud vet all som putas ut rätt på magen till och från. Ha.
    De tog bakterieprov som misstänkt men kollade inte tappen, däremot bokade dom in mej på besök igen den 29e. Då skall de tydligen kolla aktivitet mm.

    Ang bb väskan är min packad, mest för att jag ville få det överstökat för är så trött nu för tiden att jag inte ville ha det att tänka på också.
    Förutom lite kläder, hygienartiklar (inklusive våtservetter till mej), smink, och godis så blev det bärsjal och filt till lillan, samt extra laddare till mobilen och hörlurar. Vad som inte fick plats var vattenflaskor, så det skall med. Måste ha konstant tillgång till vatten under tiden där eller så kommer jag gå i taket. ;) Resten får vara eller hämtas av gubben när man väl är på plats.

  • Go o gla
    Empa86 skrev 2021-04-19 08:43:49 följande:

    Åh, det är så sjukt att bebisen snart är färdig 37+0 på torsdag. Gick på föräldraledighet nu så idag ska jag röja i tvättstugan för att få plats med skötbord. BB-väskan är så gott som packad och lillsängen bäddad. Vad gör ni andra nu på "slutet" för att förbereda er?


    Har vi samma BF (13 maj?) går också in i 37+0 på torsdag. :) och tagit ledigt två veckor. En del av mej hoppas slippa jobba första veckan i maj med, så liten får gärna komma lagom tills dess. Haha.

    Jag har min 15månaders hemma och galen foglossning så mesta är klart och försöker bara ta det lugnt. Röjas undan (vardagligt städ mm) får göras när pappan e hemma och kan underhålla lilleman... måtte tiden gå liiite snabbare bara :)
Svar på tråden BF Maj 2021 (stannar på fl)