• fjanten

    Jag vill få bort en barnskötare från mitt barns förskola

    I första hand kanske ni kan vända er till rektorn med era klagomål..? På min sons förra förskola blev en barnskötare avskedad då han anklagades för sexuella övergrepp på ett av barnen (även fast polisanmälan tydligen inte ledde till något p.g.a. brist på bevis). Till vilken grad är pedagogen på ditt barns förskola olämplig?

  • fjanten
    Anonymsju skrev 2020-09-09 21:27:25 följande:

    Studerar som sagt själv till förskollärare och undrar då varför utbildningen fokuserar så mycket om att skapa goda relationer, när det uppenbart inte spelar någon roll ute i verkligheten. Otroligt provocerande att möta henne varje dag och se hur hon bossar runt (vilket hon gör) men aldrig har jag sett henne krama, trösta, leka, prata, lägga till på något barn. Var med på inskolningen 1 hel vecka varje dag och hon bara placerar barnen på ett ställe, men omhändertagande, pedagogi, tröst, busa, prata med barn. Vad är det?

    Det den 3 åringar sa hemma till sina föräldrar var "jag ska ta livet av mig"

    Föräldrarna blev helt förskräckta, och fick fram att det var denna barnskötare som sagt detta. Jag hade svårt att tro på det då, men nu när jag ser vilken kass sttityd hon har skulle hon absolut kunna säga så ingör barnen om hon hade en dålig dag.


    Jag tror inte att någon här tvivlar på att hon är en riktigt dålig pedagog - så ni bör absolut framföra alla era klagomål till rektorn som då är skyldig att agera. Däremot menar de flesta på att det inte är lätt att få någon uppsagd, men det kan ju bli så på sikt. Men börja absolut med att framföra era klagomål!
Svar på tråden Jag vill få bort en barnskötare från mitt barns förskola