Inlägg från: Drottningen1970 |Visa alla inlägg
  • Drottningen1970

    Det är jag som ligger med din man och jag älskar att plocka russinen ur din kaka!

    Det du betraktar som russinen i kakan, ser andra som smulorna som blir kvar efter att mannen i fråga gett det mesta av värde till sin familj och sin fru.

    Misstänker att du kraftigt övervärderar din egen betydelse. Om inte du skulle finnas tillgänglig för dessa män, skulle de utan problem fort kunna hitta någon annan som nöjer sig med smulorna att ta din plats. Du är tillskillnad från familjen tämligen utbytbar. Det som du tror är din förmåga att behaga en man handlar i själva verket om att ditt sällskap är helt kravlöst.

  • Drottningen1970
    Anonym (Älskarinnan) skrev 2020-09-12 11:04:01 följande:

    Nja, där har du fel. Men du får gärna inbilla dig det. Antar att du blivit bedragen och därav bitter. 

    Självklart är jag utbytbar, har du inte förstått att det är det som är själva poängen? Att vi båda kan gå och komma, eller för den delen avsluta när vi vill utan att det blir någon uppståndelse?

    Det är ju själva grejen och inget som helst problem!

    Att jag kan behaga, det vet jag. Oh ja, det vet jag.

    Att våra äventyr är kravlösa vet jag också, det är ju så jag vill ha det.

    Vad ville du egentligen med din kommentar?


    Jag har både bedragit, blivit bidragen och varit den andra kvinnan. Du förstår vissa av oss är helt kapabla att föra ett resonemang som är separerar från personliga erfarenheter.

    Jag förstår att det är detta du är ute efter just nu och jag lägger ingen värdering i detta och tänker inte att du har något ansvar för någon annans relation utan att ansvaret för otroheten helt ligger på den som är i en relation. Det gör däremot inte du. Du resonerar att det måste vara den bedragna kvinna som på någotvis brister om hennes man väljer att gå till dig. Det är ett oerhört förenklat och barnsligt resonemang. Det är inte så otrohet fungerar.

    Och det jag ville med mitt inlägg är att försöka få dig att förstå är att det faktum att en man är otrogen med dig enbart har att göra med vem han är och hans moral och karaktär att göra. Det har inget att göra med att du på någotvis skulle vara exceptionell eller att hans fru på något vis skulle ha misslyckats. Du är ett lättillgängligt och kravlöst snacks som han i sin omoral väljer att krydda sitt liv med, fast hans verkliga åtagande ligger hos hans fru och familj.
  • Drottningen1970
    Anonym (Älskarinnan) skrev 2020-09-12 12:40:53 följande:

    Jaja, tack för lektionen.

    Som sagt fins det män som lämnat frun för min skull, helt i onödan.

    Sen att vissa använder mig som leksak, är helt ok. Det är ju vad jag använder dem som.

    Vissa går hem till familjen efteråt, och det är helt ok!

    Jag tror inte du har förstått mitt resonemang.


    Ditt resonemang bygger på att män är otrogna för att deras fru inte kan tillfredställa sin man. Det är ett felaktigt och barnsligt resonemang.
  • Drottningen1970
    Anonym (Frun) skrev 2020-09-12 12:44:20 följande:

    Jag har blivit bedragen av min man, för honom var du bara en bekräftelse för hans ego och någon som råkade komma i hans väg när vi hade en jobbig period.

    När jag kom på honom ångrade han sig och var livrädd att bli lämnad för det är mig han älskar. I hans ägon är du bara en hora och samma dag som jag kom på honom bröt han all kontakt, han förklarade inte ens för dig varför utan bara raderade och blockade ditt nummer i mobilen.

    Du var en leksak och du är utbytbar, du kunde ha varit vem som helst som råkade träffa honom just då. Hoppas det gamla russinet smakade bra så länge smaken varade i munnen, det hade lossnat från kakan och låg bara och skräpade på ugnsplåten ändå så det är inget jag saknar :)


    Vilken obehaglig man du verkar ha. Först är han otrogen och sedan avfärdar han kvinnan som en hora. Och honom vill du behålla...
  • Drottningen1970
    Anonym (Älskarinnan) skrev 2020-09-12 13:32:56 följande:

    Nej, det är det inte.

    Du förstår inte, du gör verkligen inte det.

    Och det förvånar mig för du brukar vara rätt klipsk och vaken. 


    Jag utgår ifrån vad folk säger.
Svar på tråden Det är jag som ligger med din man och jag älskar att plocka russinen ur din kaka!