Inlägg från: Anonym (Vanna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vanna)

    Det är jag som ligger med din man och jag älskar att plocka russinen ur din kaka!

    Det du gör är inte så mycket annorlunda än en prostituerad eller eskort gör. Skillnaden är att du inte får betalt. Jag är rätt säker på att männen du ligger med uppvaktar och uppmuntrar dej för att fortsätta ha dej på kroken och får dej att tro att du är utvald som deras sexfantasi. Sanningen är för dom är du inget än ett hål dom kan tömma sej utan några motkrav.

    Nu skriver du att det är så du vill ha det så jag antar att det är en win win situation. Så fortsätt om du vill men ha med i beräkningen att det inte bara är mannen och den bedragna kvinnan som kan komma att få betala ett högt pris. Även du kommer att få göra det så småningom. Den dagen du stadgar dej och kanske bildar familj kommer det här att gnaga inom dej och du till skillnaden från mannen kommer inte ha någon att ventilera det med. Ingen har sympatier för älskarinnan. Det känns nog inte så nu, men tro mej jag vet. Så var beredd att i framtiden betala ditt pris.

  • Anonym (Vanna)
    Anonym (Maria) skrev 2020-09-12 12:33:15 följande:
    Med tanke på hur du skriver och att du vet, har du själv levt samma liv själv? Kan inte tolka det på annat sätt!!
    Nej, men jag jobbar som psykolog. Har träffat alltför många kvinnor som levt som ts. Många av dom som levt så som ts gör hamnar hos mej när dom har stadgat sej. Ångest över att deras män kanske gör samma som männen dom träffade och ångest över att dom känner sej som dom prostituerat sej (om än av egen vilja och utan att ta betalt). Dom som varit älskarinnor i tron att mannen ska lämna sin fru för dom har inte den här problematiken som dom som gjort det bara för att.  Ofta ligger det något mer bakom än att dom inte vill binda sej.
  • Anonym (Vanna)
    Anonym (Älskarinnan) skrev 2020-09-12 14:25:48 följande:
    Du kan inte var psykolog med det sättet att skriva. Det är inte möjligt.
    Jo då, det kan du vara säker på.  Här är jag dock privat och skriver naturligtvis efter det. 
  • Anonym (Vanna)
    Anonym (Älskarinnan) skrev 2020-09-12 15:20:22 följande:
    Nej, det är jag definitivt inte säker på. Tvärtom faktiskt.
    Ok, men kom håg vad jag skrev om typ 10 år.
Svar på tråden Det är jag som ligger med din man och jag älskar att plocka russinen ur din kaka!