Inlägg från: Anonym (JP) |Visa alla inlägg
  • Anonym (JP)

    Tycker du om att slicka fitta - få fittan slickad?

    Anonym (Hi) skrev 2020-09-14 18:00:21 följande:

    Håller med, kan bara få orgasm under oralsex med män som insisterar att de vill slicka länge och som visar att de älskar att slicka mig.. De slutar inte så fort jag signalerar att det är ok att pausa eller tex börja knulla. Det gör att jag kan slappna av ännu mer och bara njuta. Tog lång tid innan jag hittade en sån man, men han kan få mig att komma många många gånger på rad och han har fått mig att älska att få oralsex. Innan tyckte jag oftast att det mest var jobbigt att få oralsex..


    Just så! Jag måste känna att han verkligen vill och att han tycker om att ligga där. Först då kan jag slappna av. Och då finns det inget annat som kan ge mig så sköna orgasmer som just slick. Men det är bara en man som lyckats både visa att han gillar det och haft grym teknik. Shit vilka orgasmer han gett mig tidigare.
  • Anonym (JP)
    BombayPizza skrev 2020-09-15 22:41:09 följande:

    En man med dålig humor, du skrev "max på klitoris"...


  • Anonym (JP)
    Anonym (Tuppis) skrev 2020-09-16 08:16:12 följande:

    Gör han det inte längre? Skulle du vilja uppleva det igen?


    Nej, det gör han inte. Klart jag hade velat uppleva det igen men en vilja att slicka kan man inte tvinga fram och om han skulle ställa upp utan att vilja så kan det lika gärna kvitta för då kan jag inte slappna av och njuta ändå. Bara att försöka acceptera läget och inse att det tillhör en svunnen tid. Och leva på minnena.
  • Anonym (JP)
    Anonym (Tuppis) skrev 2020-09-16 13:52:10 följande:

    Men gud, karln måste ju helt ha tappat det som inte vill gå ner på dig... Hmmmm, en svunnen tid låter ju lite trist att sluta njuta av sex bara för att man blir lite äldre. Kanske ni har barn som är påväg hemifrån också eller redan flyttat? Då finns ju hur mycket tid och utrymme till att porra loss som helst och kunna göra sånt man bara kunde drömma om för några år sedan. Ni har inga planer på att gå skilda vägar? Tycker det låter som att ni inte har en bra/sund relation?


    Nej, det finns inga planer på att gå skilda vägar. Men hur kunde du läsa in att vi inte har en bra och sund relation av att jag skrev att han inte slickar längre? Jag säger inte att du har fel men jag undrar hur du kom fram till den slutsatsen?
  • Anonym (JP)
    Anonym (Tuppis) skrev 2020-09-16 14:40:46 följande:

    Haha, lite manlig intuition bara Känner igen din signatur också från en annan tråd och får en känsla av att du längtar efter att bli åtrådd, en man som får hela ansiktet att le och hela kroppen pirra av att se dig. Vet inte men bara min magkänsla jag gick på...


    Haha, ja manlig intuition är inte att förakta. Riktigt så höga krav har jag inte att hela kroppen ska pirra. Jag är någorlunda realistisk faktiskt. Men ja, som de flesta människor så längtar jag efter att bli åtrådd. Men det var ju inte riktigt temat för tråden.
  • Anonym (JP)
    Anonym (Tuppis) skrev 2020-09-16 17:05:39 följande:

    Jag tycker sånt pirr har jag återupptäckt nu som singel vilket jag trodde var en svunnen tid men ack så fel jag hade. Glad för det i alla fall och hoppas du inte ska behöva leva resten av livet med det tråden handlar om och lite annan njutning också.


    Att ha pirr inför nån relativt ny är ju en sak. Men att känna pirr inför nån man sett naken i 10-15 år är nog lite orealistiskt. Jag känner inget pirr inför honom heller trots att jag fortfarande tänder väldigt mycket på honom. Men vad härligt för dig att du känner pirr igen.
Svar på tråden Tycker du om att slicka fitta - få fittan slickad?