Inlägg från: victorian93 |Visa alla inlägg
  • victorian93

    BIM Oktober 2020 - Första barnet

    Hoppar gärna in här jag med ???? aldrig skrivit på fl förut men känns skönt att kunna skriva av sig med andra i samma sits. Blir ju inte att man (iaf inte jag) pratar med partnern varje gång (läs minst en gång i timmen) man undrar om man är gravid eller inte. Har bim den 14/10. Tänkte vänta med att testa till efter dess men ska på 25 års firande på lördag så tänkte ta ett testa tidigt lör morgon.. hoppas så mkt att jag snart går sönder ????

  • victorian93

    Insåg nu att man inte kunde göra smilis ;D därav alla ???? i inlägget ovan he he ;)

  • victorian93
    pyjamasparty22 skrev 2020-10-12 21:56:13 följande:

    Är mellan äl- mens.. men känner inga symptomer.. är det för man tappat hoppet eller varför känner man ingen ?


    Hej, jag plussade i lördags, har bim imorgon och jag hade inga symtom alls. Visst jag hade haft lite ägglossningssmärtor men jag var inte alls säker på vad det betydde och trodde att det lika väl kunde vara tarmarna jag kände. Skulle jag inte gått ut på en 25 års fest hade jag inte testat så tidigt iom att jag inte kände något alls och var så inställd på att det skulle vara negativt. Har fortfarande inte så mkt symtom så jag antar att de kommer ;) Lycka till!
  • victorian93
    toenail skrev 2020-10-13 08:45:12 följande:

    Det här ger mig hopp! Jag hade molvärk på ÄL+5 och 6 men sen har jag inte känt något alls så jag hoppas ändå att det är som för dig att jag inte känner några symptom fören lite senare.. stort grattis till ditt plus!!! =) Är det din första?


    Tack!! Ja det är mitt första, känns fortfarande så overkligt och jag kan inte sluta tänka på det! :?)

    Ja man tappar ju verkligen hoppet lite när man läser om så många som känner så mycket innan bim. Men när man tänker efter så har ju egentligen inte mycket hunnit hända i kroppen så är ju inte så konstigt att man inte känner nått. Igår kände jag lite svag molvärk och har varit lite yr men annars är jag som vanlig.

    När har du bim? :)
  • victorian93
    toenail skrev 2020-10-13 11:34:47 följande:

    Så himla spännande!! Har ni försökt länge innan du plussade eller gick det snabbt för er? Jag har haft regelbunden menscykel hela mitt liv och slutade med p-piller för ca 2,5 år sen för att förbereda kroppen i GOD tid inför graviditet haha.

    Vet du vilken vecka du är i nu?

    Jag har bim nu på söndag den 18e :) Om mensen inte dyker upp då eller på måndag så tänkte jag köpa ett test


    Detta var fjärde aktiva försöket, så nej inte länge även om det kändes så varje månad. Hoppades ju såklart att det skulle gå fort men jag var verkligen medveten om att det kunde ta tid också.. Enligt apparna är jag i v. 3+6 idag :)

    Har ni försökt i 2,5 eller har ni nyligen börjat försöka? :) spännande, jag håller tummarna för dig!!
  • victorian93
    toenail skrev 2020-10-13 22:05:54 följande:

    Jag förstår dig. Fyra gånger är inte lång tid alls men jag sitter här och tycker dessa 8 dagar efter min ÄL har känt som år. Jag måste verkligen byta inställning om det inte tar sig denna gång för såhär orkar jag inte hålla på. Vad fick dig att inte ta så hårt när du inte plussade tidigare?

    Haha oj står det på min sida eller nåt att jag försökt i 2,5 år? Måste nog ändra då. Det här är första gången vi försöker så allt är så nytt och spännande också! Jag är dock lite stressad för min sambo reser utomlands i december (stor chans att resan blir av) och det landet har risk för zikavirus så om vi inte lyckas nu eller i november behöver vi pausa allt till april. Försöker att inte stressa men det ligger där i bakhuvudet ändå


    Haha nej sorry jag som missförstod bara när du sa att du slutade men p-piller för 2,5 år sen ;D

    Ja det är konstigt hur tiden kan gå så långsamt på så kort tid. Men det är ju så också att även om vi inte försökt i mer än fyra månader så är det något jag längtat efter hela mitt liv, då vill man ju inget hellre än att få det på en gång..;) Jag försökte nog bara att släppa det och tagga om och bli spänd inför nästa ägglossning, men klart att jag kände mig nere ändå, så har nog inga bra tips där..

    Förstår din stress, jag blev jätte nere när min sambo opererades en månad och det var precis vid min ägglossning så vi missade den..
  • victorian93
    toenail skrev 2020-10-14 07:44:09 följande:

    Haha ja men juste, glömde nog berätta resten. Jag satte i en kopparspiral istället som jag tog ut i somras. Jag skyllde på extrema biverkningar som jag faktiskt fick, men ville även vara utan och låta kroppen återställa sig. Sakta men säkert började jag ta upp barnfrågan mer och mer seriöst.

    Hur gammal är du? Minns inte om du berättat det? Jag har också längtat hela mitt liv. Har alltid velat bli en ung mamma men har inte träffat rätt person tidigare i livet. Jag är 28 nu!

    Har du fått några symptom? Vad har du för symptom isåfall? Mina fingrar kliaaaar verkligen efter att köpa ett testa tidigt test men försöker att hålla mig haha!


    Blir 27 nu i oktober :) Samma här, hade kunnat skaffa barn för 10 år sen typ haha, men träffade också min sambo för snart två år sen så har inte kunnat vara aktuellt fören nu.

    Har fått lite diffusa symtom, har börjat få lite spänningar i brösten, haft lite molvärk nån dag och känt att jag har lite lågt blodtryck kanske. Men inga jätte tydliga, hade jag inte vetat att jag plussat hade jag förmodligen inte tänkt på det lika mycket.

    När hade du bim nu igen? Var det till helgen?
Svar på tråden BIM Oktober 2020 - Första barnet