• Sandans

    BIM Oktober 2020 - Första barnet

    Hoppar också in här.

    28 år. Slutade med preventivmedel i maj. Ska börja försöka på riktigt denna månaden. Trodde det tog sig i september då vi prickade äl men negativa tester. Inväntar nu mens i veckan för att kunna beräkna nästa Bim.

    Följer äl tester. Haft oregelbundna cykler sedan vi slutade med preventivmedel. Denna cykeln har varit den första ?normala? för min del. Har lagt om kosten men för övrigt planerar vi bara att köra på. Jag är dock otålig och hoppas det ska ta sig nu i oktober. Håller verkligen tummarna för alla i denna tråden. Kul att följas åt. Men framförallt skönt att slippa känna sig ensam bland alla tankar och symtom som sambon inte orkar lyssna på :)

  • Sandans

    Idag kom mensen. För första gången sedan i somras så är jag glad att den kom. Dels för att min cykel för första gången är på 28 dagar (har varit allt mellan 32-35 dagar sedan jag slutade med minipiller) och dels för att vi snart kan försöka igen. Har inte haft preventivmedel sedan Maj och kört på vad vi trott varit äl. Det var först nu i september som jag tog äl tester för första gången och Vi prickade äl lite halvdant (blev ändå ledsen när grav testet var negativt för trodde verkligen det skulle gå). Tidigare har vi tänkt att ?händer det så händer det? men nu vill båda försöka på allvar. Hoppas så innerligt att det tar sig. Äl ca 22/10 om cykeln håller sig.

  • Sandans
    Link92 skrev 2020-10-09 06:54:19 följande:

    Skönt att cykeln börjar kännas normal! Mina första tre cykler efter preventivmedel var också långa men ordnade sedan upp sig. Hoppas det håller i sig :)


    Tack. Det ger mig lite hopp inför kommande cykler. :) Läste i tråden att ni är inne på försök nr 16. Har ni försökt aktivt samtliga gånger? Vad hade du för preventivmedel innan?
  • Sandans

    Hur har det gått för er som haft BIM i veckan? :) Någon som plussat?:)

  • Sandans
    NatMar005 skrev 2020-10-12 18:06:11 följande:

    Insåg precis att oktober är kört för mig som fick mens 9/10. Bim oktober ha rliksom redan varit för mig ju, hehe. Så jag får väl önska alla er andra lycka till nu istället och söka mig till bim november då. <3


    Samma här. Fick mens förra veckan. Bim första veckan i november istället. Önskar också er alla lycka till :)
Svar på tråden BIM Oktober 2020 - Första barnet