• Soff

    BIM Oktober 2020 - Första barnet

    Steeph skrev 2020-10-09 12:51:16 följande:

    En nyfiken liten fråga: när brukar ni få ÄL och hur långa cykler har ni?

    Har nämligen läst att med åldern så brukar ÄL komma tidigare. Jag får ÄL på dag 16-18 isch. Lite oregelbundet efter ma.


    Jag har en cykel på mellan 25-26 dagar :) är 32 år och brukar ha ÄL på CD14. Fick dock positivt ÄL-test denna cykel redan CD10 så då kanske jag hade ÄL CD11-12. Men oftast kring CD14. 
  • Soff
    Steeph skrev 2020-10-11 10:49:40 följande:

    Cd 13, låg fertilitet enligt cb advanced... har alltså inte ens fått blinkande gubbe än. Fy fasen vad trött jag är på att vänta vänta och vänta. Förlåt för gnäll men jag har tappat tålamodet helt känner jag.


    Man måste ju få uttrycka sin frustration <3 Väntan är ju tortyr..
  • Soff
    pyjamasparty22 skrev 2020-10-12 21:56:13 följande:

    Är mellan äl- mens.. men känner inga symptomer.. är det för man tappat hoppet eller varför känner man ingen ?


    Jag ställe en fråga för ett tag sen hur folk som blivit gravida upplevt symptom kontra symptom när mensen sen kommit. Flera stycken svarade att de hade fler symptom vid mens än vid graviditet :)
  • Soff

    Jag skapade en tråd för bim november - första barnet, för tyvärr blev det ju inget för mig denna månad, och kunde inte hitta en sån tråd. Hoppas november blir satsa bim-tråden och det blir plus!! För er med bim i nov, häng gärna på så följs vi åt!

  • Soff
    NatMar005 skrev 2020-10-19 09:03:31 följande:
    Bra gjort! Jag glömde specificera att det var första barnet i min Novembertråd. Blir det inget för mig i november så ses vi kanske i decembertråden. :)
    Ja det kanske vi gör då! Hoppas dock att det blir + för oss båda och vi slipper en decembertråd :) <3
  • Soff
    NatMar005 skrev 2020-10-19 10:13:29 följande:
    Såklart Soff, håller alla tummar 8ch tår jag kan för att du ska få ditt plus nu!! <3
    <3 tack <3
  • Soff
    pyjamasparty22 skrev 2020-10-21 22:42:19 följande:
    Hej! Har bim idag men har inga mens-feelings! Har inte testat idag, tänker nog vänta 3-4 dagar innan jag gör det.

    Har inte heller haft några känningar efter äl!
    Spännande!! :O låter ju lovande!
  • Soff
    KNAS2 skrev 2020-10-22 17:55:22 följande:
    Hoppet finns kvar. Känner mig som världens idiot varje gång jag går på toaletten för då kollar jag ALLTID om brösten ser annorlunda ut :)
    HAHA jag gör precis samma sak! haha!! 
  • Soff
    pyjamasparty22 skrev 2020-10-23 10:54:49 följande:

    Mensen kom idag, 2-3 dagar efter bim..


    Men nej!! :((
  • Soff

    Bim-5 idag. Pendlar mellan att verkligen tro att jag har gravidsymptom, och att mensen är på gång. Det är verkligen tröttsamt, eftersom det kan vara det ena lika mycket som det kan vara det andra. Känner mig typ öm nere i magen och det har både ilat och huggit, sen har jag känt mig ganska frusen, men det har ju varit ruggigt väder så.. igår kom det lite ljusrosa när jag torkade mig, och så har jag vita/mjölkiga flytningar. Tror inte jag haft så innan, men det kan ju bara vara något jag intalar mig också och har glömt bort att jag haft tidigare..litar inte på mitt minne. Brukar normalt ha bruna/röda spottings vid det här laget, men har inte haft hittills. Det har dock hänt att det ibland kommit senare också... så vågar inte lita på det heller. Temperaturen är ovanligt stabil tycker jag, den brukar pendla mer fram och tillbaka, men det kan ju vara en tillfällighet också. Den har gått sakta uppåt, sen har den stannat till och hållt sig på samma ett par dagar.. vågar inte testa tidigt tror jag, är så rädd för resultatet... vet inte när jag kommer våga. I.o.m att jag tyckt så många gånger att jag känt av gravidsymptom när det inte varit det, så litar jag inte på en enda iakttagelse jag gör, bara vänta och se antar jag. 

  • Soff
    SMEL skrev 2020-10-26 15:28:13 följande:

    Som jag då sitter o väntar på mens.. Men har vita flytningar som torkar i trosorna haft hela veckan.. Brukar inte ha vita flytningar innan mens. XD

    Och ömma större bröst. Men har dock inte fått någon ljusrosa blödning eller dylikt. Bara vita flytningar ömma bröst och trötthet samt svullen mage och kissnödig.

    . Försökwr oxå att inte tänka så mkt eller testa än.. Riktigt svårt men man vill inte bli besviken.

    För mig är det ju första försöket så har ju alltid nästa månad och den 10/11 ska jag till gyn för att undersöka mina äggstockar och livmoder för att se om allt ser bra ut. Så det är ju iaf skönt att ha det inbokat i förväg.

    Hoppas att båda vi plussar och att mensen håller sig lååångt borta och att allt går bra <3


    Spännande! Hoppas för oss båda på plus! :) är så himla lätt att inbilla sig symptom >< men jag hoppas att det denna gången inte bara är inbillningar.

    Ja men va bra! Skönt att få det bekräftat.
  • Soff
    Steeph skrev 2020-10-26 16:11:16 följande:

    Det där låter oerhört hoppfullt kommer bli så kul och se om du plussar, viket jag tror!


    Iiih hoppas!! :)
  • Soff
    SMEL skrev 2020-10-26 19:45:32 följande:
    Jaa men gud jaa! Man blir så lätt skengravid av alla symptom man analyserar. Haha xD förhoppningsvis så ge allt bra! Beställt clearblue digital vexkp indikator två st nu.. För känns som testlagrets stickor är bajs och inte fungerar. Men har ju bara 3 dagar kvar att vänta haha xD men har ingen som helst tecken på mens där nere.. XD
    Ja tyvärr, kroppen kan verkligen lura skiten ur dig! >< haha.. spännande! Jag har ett digitalt clearblue här hemma som ligger och väntar på att användas när jag får positivt på babyplan-stickorna jag har :) det dyra får vänta tills det verkligen kan va nåt :P 
  • Soff
    SMEL skrev 2020-10-26 20:31:11 följande:

    Haha jaa men jag har testat sönder med testlagrets blå stickor men negativt helatiden.. XD. Tröttnat nu hah xD

    Men har ju bim 3.nu så 3 dagar kvar tills man vet..


    Jag förstår! >< nervöst! Hoppas!!
  • Soff
    SMEL skrev 2020-10-26 21:58:03 följande:

    Jaa vi får se! Lovar att skriva här så fort plusset dyker upp eller hur det blir haha XD


    Ja det får du göra!! :D
  • Soff

    Fick en tempdip nu på morgonen :(... vilket fick mig att tappa hoppet för denna gången också.. brukar dippa vid denna tidpunkten innan mens.. tänkte jag lika gärna kunde ta ett test då, och få det överstökat, och det var förstås negativt.. är på bim-3 idag. Det konstiga är att jag inte haft några som helst spottings inför mensen vilket jag alltid har. Kroppen har väl hittat ett nytt sätt att jävlas..

Svar på tråden BIM Oktober 2020 - Första barnet