Svar på tråden Hans ex förstår inte att hon ska hålla sig undan!
 • LFF
  Ons 16 sep 2020 10:21
  1424 visningar
  309 svar
  +7
  Inlägg från LFF Visa alla inlägg
  309
  1424

  Hans ex förstår inte att hon ska hålla sig undan!

  Anonym (Staren) skrev 2020-09-16 10:16:06 följande:

  Men alltså ni fattar inte eller jag glömde mer än hälften för i smsen står det också saker som han har lekt med den och den, i skolan gör dom det här, han sa en rolig sak, o.s.v. tusen gånger om alltså det är halva böcker hon skickar i varje sms. Man kan inte ens läsa smsen i ett svep man måste scrolla flera gånger för att läsa hela alltså dom är eeeeevigheeetslånga!

  Men måste hon träffa vår bebis? Har jag inte rätt att säga nej?


  Om man inte träffar sitt barn mer än en helg i månaden så är det ju otroligt bra att man har en bra kommunikation med barnets andre förälder så man vet vad som händer i barnets liv. Och det inbegriper allt från vad barnet gjort under dagen/veckan till saker som barnet lärt sig!

  Varför läser du smsen alls som handlar om barnet om du nu tycker att det är så jobbigt? Sen kanske det vore bättre om de hade en mailkonversation istället för sms om barnet.

  Varför vill du hindra henne att träffa bebisen, hennes barns halvsyskon? 
 • LFF
  Ons 16 sep 2020 12:28
  #32
  +3
  Anonym (Staren) skrev 2020-09-16 12:09:43 följande:
  Men tack! Äntligen en normal människa som fattar!

  Alltså så här till alla andra. Hon smsar alltid har alltid gjort men nu har VI EN FAMILJ! Måste hon smsa nu då??? Kan hon inte samla allt som händer på en månad och smsa allt samtidigt inte IDAG lärde han sig simma och IDAG lärde han sig cykla. Skriv istället den här månaden har han lärt sig det här och gjort det här och ritat det här.
  Så för att du och han har barn nu så ska han låtsas om som om hans första barn knappt existerar? Eftersom "Ni är en familj!"? 

  I din idealvärld så skulle han väl helt skita i sitt tidigare barn och sluta upp med umgänget en helg i månaden? Ett umgänge som på sitt vis är helt befängt eftersom det är så ofantligt lite.

  Och fortfarande, varför läser DU meddelandena gällande hans barn? Lägg av med det så slipper det ta så mycket energi för dig! Och om det är så att han läser upp dem för dig för att han tycker det är kul att du också ska veta vad hans barn har gjort och lärt sig så får du väl be honom sluta med det. 

  Men DU har ingenting med kommunikationen mellan honom och hans ex att göra! Och om HAN tycker att det är jobbigt så får HAN ta det med exet. DU har noll, nada och ingenting med det hela att göra.
 • LFF
  Ons 16 sep 2020 12:29
  #33
  Anonym (fcss34) skrev 2020-09-16 12:25:39 följande:

  Du ser väl vad folk skriver på fl. Noll respekt för kvinnor. Alltid. Klart de försvarar ett drygt ex som stör dig i ditt privatliv och som nybliven mamma dessutom .


  På vilket sätt stör exet TS. TS har ingenting med att läsa meddelandena att göra. Exet stör inte henne. Om TS sambo stör sig så får väl han ta det med exet. 
 • LFF
  Tis 22 sep 2020 13:11
  Anonym (Staren) skrev 2020-09-22 12:18:00 följande:
  Till min man! Men det spelar väl ingen roll det är vårt hem och hon stör hela familjen med sina evighetslånga sms.
  På vilket sätt då? Läser han upp smsen för dig? Sitter du och läser dem över axeln på honom? På vilket sätt stör hon dig genom att skicka mess om hans förstfödda till HONOM?!

  Om han vill berätta om sin förstföddas framsteg, säg till HONOM att du inte är intresserad och vill höra. Det har ingenting med henne att göra. 
 • LFF
  Ons 23 sep 2020 08:35
  Anonym (Staren) skrev 2020-09-22 16:49:43 följande:
  Men hans tid försvinner på smsen. Han läser inte för mig jag läser inte själv med hans tid kanske en timme går åt till smsen.
  Du måste skämta? En hel timme som han inte får ägna sitt första barn enligt dig?

  Varför i hela h-vete skaffade du barn med honom när du inte kan acceptera att han har barn sen tidigare? Eller trodde du nånstans att bebisen med dig skulle ersätta det första barnet eftersom han så sällan träffar det barnet? Om ni skaffade barn tillsammans så skulle han ju kunna strypa kontakten med det första barnet helt, var det så du tänkte? 

  Får han åka till jobbet? Det tar ju tid från dig och bebisen. Får han umgås med vänner? Det tar tid från dig och bebisen. 
Svar på tråden Hans ex förstår inte att hon ska hålla sig undan!
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...