• LFF

    När bokade ni in er första tid hos BM?

    zqw123 skrev 2020-09-16 12:56:55 följande:

    Jag plussade igår, samma dag som BIM. I början av juli fick jag missfall i v. 6 och det var riktigt tufft. Jag var så glad och beställde hem bebispaket från Apoteket, skaffade gravidförsäkring och bokade tid hos BM, som skulle skett en vecka efter missfallet.

    Denna gång har jag svårt att glädjas på samma sätt. Missförstå mig rätt, jag längtar så otroligt mycket efter barn och en del av mig är jätteglad, men en stor del av mig är väldigt orolig att det ska bli ett missfall igen och jag vågar inte riktigt ta ut glädjen i förskott. Så jag undrar när ni bokade er första tid hos BM? Skaffade försäkring osv? Tänkte om jag borde vänta till vecka 12, när risken för missfall sägs minska.


    Alla tre gångerna har jag ringt MVC närmaste vardag efter att jag plussat. De två första gångerna gick det åt skogen men jag ville att det skulle finnas med i journalen ifall det skulle gå åt skogen så jag skulle slippa bråka för en eventuell utredning. Ville även ha remissen för KUB-test så att vänta till v12 fanns inte med i tanken.

    Tredje plusset gick det hela vägen.
Svar på tråden När bokade ni in er första tid hos BM?