Inlägg från: Anonym (Strunta i) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Strunta i)

    Killar som är oskuld är omanliga

    Anonym (middle) skrev 2020-09-18 08:27:00 följande:

    En kille som är oskuld och får höra att tjejer/kvinnor tycker att oskulder är omanliga och osexiga, vad tror ni att han tänker/känner?


    Varför bry sig så mycket om vad andra tycker?
  • Anonym (Strunta i)
    Anonym (M35) skrev 2020-09-18 12:01:55 följande:

    En hypotetisk fråga.

    Om du skulle börja dejta en man i 30-årsåldern och ni verkligen klickade och han avslöjar att han är oskuld när det börjar bli intimt, skulle du avbryta där enbart på grund av faktumet att han är oskuld?


    Helt ärligt - ja
  • Anonym (Strunta i)
    Anonym (M35) skrev 2020-09-18 12:23:33 följande:

    Eftersom jag själv var oskuld när jag fyllde 30 blir jag nyfiken på varför du nobbar enbart på grund av den parametern?


    Är verkligen helt ointresserad av en vuxen oerfaren man. Är inte intresserad av fummel och upplärning, det räckte med det när man var tonåring
  • Anonym (Strunta i)
    Anonym (Renen) skrev 2020-09-18 15:35:01 följande:

    De som har något emot oskulder vet med sig att om de inleder en relation så har de ingen kontroll över relationen på samma sätt som med en som potentiellt lekt av sig.

    Att vara oskuld är oftast kopplat till pengar och status som sedan utvecklas i andra svagheter och avvikande i det sociala. Om en oskuld får bättre självkänsla, så faller det andra ofta på plats. I detta kommer risken att oskulden/mindre erfarna vill testa annat, vilket måste accepteras likväl som att ens partner har haft tidigare relationer.

    Accepteras inte detta så är relationen inte ömsesidig, och ena eller andra kommer känna sig underkastad den andre.

    Det är inget fel på oskulden i sig, då jag har aldrig hört någon säga att de tycker ens partner har legat med för få. Däremot så finns det något som att ha legat med för många.

    Gör Google sökning på att partnern har legat med "för få", och jämför med "för många" så vet du vad som är mer accepterat. De som är emot oskulder är rädda för det sämre skenet.


    Hade inte velat ha en man som hade haft väldigt gå partners heller. Inget positivt alls
  • Anonym (Strunta i)
    Tukt skrev 2020-09-18 17:39:55 följande:

    Så om du möter en 29-årig man och blir blixtförälskad och får reda på att han precis vaknat upp ur en 15-år lång koma, sedan han cyklade i diket som 14 åring.

    Men det faktum att han legat i koma och inte kunnat skaffa sig den manlighet du så hårt eftertraktar så går han fett bort?


    Nu var det inte mig du frågade men oavsett anledning vill jag inte ha en oerfaren man
  • Anonym (Strunta i)
    Anonym (Mm) skrev 2020-09-18 18:28:32 följande:

    Så det viktigaste kriteriet hos en man är att han är bra i sängen och inte oskuld?


    Det är ett av kriterierna - att man funkar sexuellt och har samma preferenser. En oskuld har ingen aning om vad gärna har för preferenser. Jag hade inte inlett ett förhållande utan att veta att man funkade sexuellt
  • Anonym (Strunta i)
    Anonym (Mm) skrev 2020-09-18 17:53:46 följande:

    Bara för att en kille vart med många betyder det ju inte att han är bra i sängen.


    Nej men har har mött olika kvinnor, olika preferenser och har troligtvis provat en hel del saker och vet vad han gillar.
  • Anonym (Strunta i)
    Anonym (M35) skrev 2020-09-18 20:05:35 följande:

    Är den här tråden representativ för befolkningen i stort så måste jag erkänna att jag är förvånad. Inte över att det finns kvinnor som väljer bort oskulder men det verkar vara en dealbreaker för de flesta kvinnorna. Jag upplever personligen att personkemi och ömsesidig attraktion spelar större roll än tidigare erfarenheter när det gäller sex. Med en ny partner kan det ju ändå bli fumlig till en början även båda är sexuellt erfarna.


    Det går inte att jämföra. Det är inte fumligt som ?jag har aldrig rört en kvinna och vet inte vad jag ska göra? om man träffar en erfaren man
  • Anonym (Strunta i)
    Anonym (s) skrev 2020-09-19 00:56:39 följande:

    Ha ha och du tror att en man skulle ha koll på det bara för att han har råkat haft sex. Han kan ju lika gärna vara typen som bara tänker på att tömma och att det ska vara skönt för honom och sen skiter i hur det är för dig. Många män som ligger med många är så. På samma sätt kan en som aldrig haft någon just därför vara väldigt intresserad av att göra det så bra som möjligt för den tjej som ger honom en chans. Så du har ingen aning om en som har haft sex med flera innan kommer att vara bra bara för det. Du har lite omogen inställning. Låter snarare som att du inte vill ta så mycket ansvar i sängen utan bara ligga där och mannen ska sköta det.


    Jag har aldrig i hela mitt liv träffat på män som inte vill att partnern ska njuta och som bara knullar för egen njutning - vare sig engångsligg eller i förhållanden och jag är medelålders. Jag tar ansvar jo, din kommentar är rätt rolig. Intresserad av att göra det bra? Han är ändå fumlig, har ingen aning om vad han ska göra och vad han tycker om för saker sexuellt. Är noll intresserad av att vara ett övningsobjekt. Vill ha en partner som har samma sexuella preferenser och vet vad han gör.
  • Anonym (Strunta i)
    Anonym (MANSSKULDEN) skrev 2020-09-19 21:29:14 följande:

    Funkar sexuellt ja, men en oskuld spelar väl knappast nån roll. Kan väl inte vara så jädra svårt att fatta hur man har sex IRL. De allra flesta män har väl sett tonvis av porrfilm så de vet nog hur man gör även om de är oskuld. 


    Det är skillnad på att veta i teorin och göra det i praktiken. Tror inte många kvinnor är intresserade av att vara övningsobjekt för en vuxen person som ska funka sig fram.
Svar på tråden Killar som är oskuld är omanliga