Inlägg från: Anonym (William) |Visa alla inlägg
  • Anonym (William)

    Killar som är oskuld är omanliga

    Anonym (Renen) skrev 2020-09-18 15:35:01 följande:

    De som har något emot oskulder vet med sig att om de inleder en relation så har de ingen kontroll över relationen på samma sätt som med en som potentiellt lekt av sig.

    Att vara oskuld är oftast kopplat till pengar och status som sedan utvecklas i andra svagheter och avvikande i det sociala. Om en oskuld får bättre självkänsla, så faller det andra ofta på plats. I detta kommer risken att oskulden/mindre erfarna vill testa annat, vilket måste accepteras likväl som att ens partner har haft tidigare relationer.

    Accepteras inte detta så är relationen inte ömsesidig, och ena eller andra kommer känna sig underkastad den andre.

    Det är inget fel på oskulden i sig, då jag har aldrig hört någon säga att de tycker ens partner har legat med för få. Däremot så finns det något som att ha legat med för många.

    Gör Google sökning på att partnern har legat med "för få", och jämför med "för många" så vet du vad som är mer accepterat. De som är emot oskulder är rädda för det sämre skenet.


    Så om jag förstår dig och alla andra rätt här;

    Jag som oskuld man & strax över 30 år (tack gudskelov för anonymiteten här...) ska omedelbums bjuda ut mig till att bli ett köttstycke på stan för alla tjejer som jag kan stöta på, ljuga på Tinder osv för att få en snabb dejt för bara ett dunk OCH detta ska ge MIG bättre självkänsla?!?!?!

    Är ni allihop helt från vettet?! Har tame faan kompisar som dunkat friskt runt, skaffat unge och skiljt sig, inte fasen är dem manligare/ordnade än mig!!! Dem är fortfarande lika desperata i blicken efter något/någon...

    På högstadiet & uppåt retades det friskt om vissa som var oskulder mm, på universitetet pratades ingenting alls om det. Hur tjejer tar emot att man är oskuld väl på sängkanten eller i hettan under nån dejt är helt individuellt ändå?!?!

    Har själv dejtat tjejer där jag berättat om mig själv och om tidigare relationer, det har funkat bra att träffas ändå. Varför vi inte klickade hade aldrig med detta och göra, basta!!!
  • Anonym (William)
    Anonym (Strunta i) skrev 2020-09-20 20:03:20 följande:

    Och hur vet du att det inte var oskulden som gjorde att de inte gick vidare?


    ...läste du det sista? Nej, jag lämnar inte ut konkret orsak till varför jag inte klickade med de jag träffat hittills. Hade inget å göra med trådens tema.

    Hurså, fann/finner du det problematiskt själv med dem du träffat/träffar och tillbaks till dig?
  • Anonym (William)
    Anonym (Strunta i) skrev 2020-09-20 20:40:08 följande:

    För väldigt många kvinnor är det ju en dealbreaker. Jag hade aldrig fortsatt att träffa en vuxen oskuld utan hade avslutat lite snyggt. Jag är inte direkt ensam om det.


    Nu kommer jag göra en copypaste på det jag lägger in här mot andra i tråden, men vad exakt har hänt så fruktansvärt för dig med oskulder? Har dessa herrar fått fnatt och bara dragit? Snetänt? Misshandel? Börjat vänsterprasslat? Tror vad jag vill så länge.
  • Anonym (William)
    Anonym (Q) skrev 2020-09-20 21:05:45 följande:

    Är man ung och träffar en man i 20 års åldern är det en helt annan sak om han oskuld än när man vill träffa en man att bilda familj med. Det är helt ointressant med en man som är över 30 och oskuld. Ryser bara vid tanken.


    Nu kommer jag göra en copypaste på det jag lägger in här mot andra i tråden, men vad exakt har hänt så fruktansvärt för dig med oskulder? Har dessa herrar fått fnatt och bara dragit? Snetänt? Misshandel? Börjat vänsterprasslat? Tror vad jag vill så länge.
  • Anonym (William)
    Anonym (Strunta i) skrev 2020-09-21 07:18:49 följande:

    Är de du skriver till där där för enbart sex? Om inte - rätt fel taktik. Är du oskuld eller väldigt oerfaren?


    40 år gammal och sur på gubbar som är dåliga i sängen? Först hette det att oskulder inte dög och nu helt plötsligt är nästa attack på de herrar som inte rullat runt i höet tillräckligt mycket?

    Vart kommer dina orimliga krav ifrån egentligen, Rambo filmer?! Sorry Silvester Stallone är redan upptagen!
  • Anonym (William)
    Anonym (whatever) skrev 2020-09-21 10:28:39 följande:

    Jag beklagar verkligen det som hände med din sambo och jag uppskattar det du skrev.

    Du skriver att man inte måste älska sig själv först men det har gått så långt att jag inte ens kan föreställa mig att en tjej nånsin skulle kunna tycka om mig. Jag har ingen ork längre, har gett upp helt och känner att jag är rätt klar med livet nu faktiskt.


    Vet du vad, kvinnor på nätdejting sajter väljer 1 av 11 herrar där de stirrar sig blinda på hårfästet. Sen kommer kroppen, kanske, är olika här. Sen ska det vara fläckfritt i sociala delen, helst delar hon du träffar och du själv samma gemenskapskretsar. Intressen du har får du vackert utöva själv, så länge du inte glömmer bort resten av kravlistan i hemmet. Å hennes vänskapskrets som är så tajt att om minsta väninna piper att dem fått fast pojkvän mobbar dem ut denne ur sitt ryggdunkar gäng.

    ... som du läser ovan här är detta helt o hpllet orimliga krav som vare sig den hetaste killen i världen på Hollywood med super socialt nätverk kan uppfylla. Min råd till dig är och gå med i någon idrottsförening, förslagsvis löpar grupper. Därefter kan du prova något med mer möjlighet till närhet, ex dans (vilket i corona tider är j-v-l-r skit just nu men finns de skolor som lär ut danssteg/moves i ex Bachata, starkt rekommenderat).

    Så ge inte upp! Börjar du studera kommer du få ännu roligare gemenskaper (sätt för guds skull inte all fokus på studierna bara, bli kassör i nån studentförening etc). Du kommer fixa ditt liv fin fint mannen, manlig omfamning tvärs över här!
Svar på tråden Killar som är oskuld är omanliga