Inlägg från: Anonym (Trött) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Trött)

    Varför är svenskar så ego?

    Vad är det med alla er småbarnsmorsor? Bara för ni har klämt ur er en större cellklump och ytterligare en påväg ska hela världen vara er betjänt. Ta eget ansvar över er och eran avkomma.

  • Anonym (Trött)
    Anonym (Que?) skrev 2020-09-18 14:10:58 följande:

    Det är inte bara gravida och småbarn folk inte ställer sig upp för, utan även äldre människor blir sällan eller aldrig erbjudna sittplats av ego latrövar.


    Men nu skrev jag om småbarnsmorsor som ständigt gnäller över att folk inte automatiskt fattar att deras änglar är världens allt. Nej, det är era barn, ta hand om dom själv.

    Jämför inte äldre och sjuka med en ung frisk kvinna som inte orkar med att ta hand om sina egna barn.
  • Anonym (Trött)
    Anonym (Que?) skrev 2020-09-18 14:50:21 följande:

    Men nu berör tråden andra behövande än gravida småbarnsföräldrar. Därför skrev jag även om äldre och funktionshindrade. Tackar, men jag orkar faktiskt ta hand om mitt barn (och mitt kommande). Man ser tydligt att jag är gravid, så då tycker jag gott man kan fråga om jag behöver sitta.


    Men jag kommenterade inte äldre och funktionshindrade, jag riktade mig specifikt på er småbarnsföräldrar. Blanda inte ihop alla till en klump.

    Fast du verkar ju inte klara av att sköta dig och ditt barn själv enligt din TS. Du gnäller ju på att ingen erbjöd sittplats till dig eller ditt barn.

    Jag är uppriktigt trött på er småbarnsföräldrar. Ni ska ha ledigt varje storhelg för ni har barn, ni ska vabba massor för ni har barn, ni ska strykas medhårs och omhändertas med silkesvantar för ni har barn. Ni ska ha alla fördelar och hela samhället ska böjas för er.
  • Anonym (Trött)
    Anonym (också trött) skrev 2020-09-18 21:21:02 följande:

    Glöm inte att ungarna ska få skrika och störa hur mycket som helst utan att få tillsägelse. Sedan har föräldrarna mage att kalla oss som inte vill ha barn och inte vill lyssna på deras skrikande skitungar överallt för egoistiska.


    Haha, ja men precis. Och vem ska ställa upp när dessa föräldrar behöver vara borta? Jo vi barnlösa. Men vi är ju så ego som inte skaffat egna barn, inte kommer förstå meningen med livet osv.

    Men jag är inte avundsjuk alls. Jag vill inte ha några ungar hoppandes i sägnen en lördag kl 07, byta blöjor, kontakt med BUP eller annat relaterat med. Skulle jag vilja det skulle jag redan ha en unge i varje hand och två hängandes i varje tutte.
Svar på tråden Varför är svenskar så ego?