Inlägg från: Anonym (Anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym)

    Varför är svenskar så ego?

    Att vara gravid är inte synonymt med att man är funktionshindrad. Många gravida kvinnor har inga som helst problem, även om man är höggravid. De flesta kvinnor öht har heller inga problem att öppna munnen själv och be att få sitta om det är så besvärligt att man verkligen måste. Gör om, gör rätt.

  • Anonym (Anonym)
    Anonym (Ann) skrev 2020-09-19 16:26:10 följande:

    De åker väl antingen chartrad buss eller på tider då det är lite folk. En förskolegrupp kliver knappast på en buss som är full,


    Jo jag har åkt buss en del med mitt barn som nu är 8 år. Jag har aldrig begärt att få sitt plats men vi har ofta blivit erbjudna. Men visst är det jobbigt att stå och paraera och skydda barnet i kurvorna


     


    Tyvärr har du fel, det händer särskilt på hösten om man åker buss dagtid att det kan komma inte bara en utan ibland två fsk-klasser/vanliga samtidigt på en buss och då är det alltså fullt redan när andra gruppen ska gå på men det tas noll hänsyn för av någon anledning har personalen gett sig f*n på att man måste i tid till lunch eller nåt, vad vet jag. Men det är som sagt inte givet att en större grupp ungar väntar på nästa buss, fast det ibland bara är 10-15 minuter till nästa.
  • Anonym (Anonym)
    Anonym (Ann) skrev 2020-09-19 17:15:20 följande:

    När mitt barn gick i förskola åkte de med stadsbuss på förmiddagen, då är det ALLTID gott om platser. I skolan har de chartrad buss till simträningen.


    Jag vet vad jag pratar om när det gäller vårt område.


    Exakt, ERT område, men låtsas inte som om du är expert på vad som händer i resten av landet.
Svar på tråden Varför är svenskar så ego?