Inlägg från: Anonym (Anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym)

    Han runkade när jag sov?

    Nej det är inte ett dugg konstigt eller onormalt att killar runkar fast de har tjej. Ibland känner de inte för att ha sex och föredrar faktiskt en runk i sin ensamhet, eller så kanske han inte ville störa dig.

    Jag tycker du har en dubbelstandard. Det är ok att han runkar men det är inte ok att han runkar, om du råkar vara hos honom. Ni kommer aldrig att kunna bo ihop om det är din standard.

  • Anonym (Anonym)
    Anonym (Wtf) skrev 2020-09-22 09:55:24 följande:

    Men nu bor vi inte ihop. Han är ensam flera dagar i veckan. Måste han gå upp tidigt på morgonen för att runka, kunde han inte väntat en stund så kunde vi haft sex? Eller gjort det i duschen, då. Det blev lite pinsamt att komma på honom i det...


    Jag skulle inte ligga och onanera medan han sov? 


    Nej ni gör inte det nu, men hade du tänkt att han skulle sluta runka om ni flyttar ihop? Eller får han bara göra det om du inte är hemma då? Det funkar inte förstår du väl.

    Han var väl kåt, det ställer man inte klockan efter.
  • Anonym (Anonym)
    Anonym (Wtf) skrev 2020-09-23 10:13:57 följande:
    Nej, jag menar inte att han "bara ska kåta upp sig på mig", jag är medveten om att det är en helt annan sak att kolla på porr och onanera än att ha sex med någon. Men jag tycker att man kanske kan göra sånt när man är ensam, när vi faktiskt inte bor tillsammans?
    Men hur ska ni göra den dagen ni bor tillsammans då? Får han inte titta på porr alls då? Eller är det ok då helt plötsligt?
  • Anonym (Anonym)
    Anonym (Wtf) skrev 2020-09-23 11:18:02 följande:
    Jo. Absolut. Men personligen skulle jag göra det när han inte var hemma...Man är väl inte hemma båda två 24/7. Sen så finns det inget som säger att vi SKA bo ihop. Trivs rätt bra som det är...
    Ja du har din egen preferens. Han verkar ju tycka att det är helt ok att runka fast den man är i en relation med råkar befinna sig i samma lokaler.

    Ni verkar ha oöverstigligt skild syn på livet så det är ju bara bra om du siktar in dig på att bo ensam resten av livet :) 
Svar på tråden Han runkade när jag sov?