• hahasuperkul

    Hatar Tinder, hjälp

    Hej! Vet inte om detta ens är rätt kategori eller någonting. Iallafall. Jag har börjat använda Tinder det senaste och även testat vissa andra dejtingappar och det går verkligen inte bra. Det är inte att jag inte får matchningar som är problemet. De enda killarna som är mer min typ (bryr mig inte om massa muskler och pengar om ni tror det utan vill bara att han ska se hyfsat bra ut) verkar vara players som endast är ute efter sex. De som verkar mer seriösa ser ofta inte bra ut alls, förlåt men det är så. Och folk säger att jag ser bra ut så tycker det är rimligt att jag inte vill ha en partner som ser ut som ett troll. Dessutom verkar många på Tinder och andra appar använda det som ett tidsfördriv och så skriver de inte ens eller svarar inte om man själv skriver. De enda killarna som ?det har gått bra med? har visat sig vara players. Min fråga är bara vart i hela friden hittar ni bra pojkvänner? Mina enda krav är att han ska se hyfsat bra ut, ha en nice personlighet och bo i närheten. Verkar som att det är omöjligt att hitta.

    Mvh desperat tydligen

  • Svar på tråden Hatar Tinder, hjälp
  • hahasuperkul

    Om det hjälper nåt så är jag 19 så är ung liksom, och det verkar inte finnas några unga seriösa killar alls... men jag är inte en sån som vill ha massa engångsligg

  • hahasuperkul
    Anonym (Gammeldags) skrev 2020-09-26 11:53:00 följande:

    Men jisses! Du är så ung! Ut med dig och träffa folk! Vad gör dubom dagarna? Vad har du för intressen?


    Jag pluggar på universitet och gillar att bland annat träna och umgås med vänner. Är inte ett så stort fan av att festa
  • hahasuperkul
    Anonym (Gammeldags) skrev 2020-09-26 12:08:52 följande:

    Då kan du bli aktiv i studenrkåren! Finns säkert grupper som idrottar, kollar film, spelar spel mm.


    Ja, det är en bra idé. Kåren verkar dock död nu pga Corona men jag kanske kan gå med senare.
  • hahasuperkul
    Kexsmula skrev 2020-09-26 12:20:55 följande:

    Jag tror att sådana appar är rätt kassa om man letar efter ett seriöst förhållande. Jag har träffat samtliga av mina pojkvänner i långvariga förhållanden genom bekantas bekanta typ. Tycket det känns mindre konstlat då.


    Det låter mycket bättre, men i vilka sammanhang har du träffat dessa bekanta?
  • hahasuperkul
    Anonym (Vet) skrev 2020-09-26 12:40:14 följande:

    Att ha en kille som tidigare bott Stockholm men nu är i sitt hemland Österrike i Europa.

    Skulle du vilja träffa en sådan kille och ha lång-distans?


    Skulle inte klara att ha ett distansförhållande.
  • hahasuperkul
    Anonym (oldtimer) skrev 2020-09-26 12:37:35 följande:

    TS, du är 19, och de flesta killar in din ålder är inte ute efter seriösa förhållanden.

    Gå upp i åldrarna så har du större chans att hitta seriösa.


    Hur gamla? Känns ganska läskigt att dejta någon som är mycket äldre.
  • hahasuperkul
    Anonym (oldtimer) skrev 2020-09-26 12:44:06 följande:

    Den gränsen får du sätta själv, vad som känns bra för dig.


    25 eller äldre hade känts konstigt för mig, men vet inte om killar under 25 är seriösa.
  • hahasuperkul
    Kexsmula skrev 2020-09-26 12:54:53 följande:

    Helt slumpmässiga ställen måste jag svara. Några träffade jag via en spelförening, min man träffade jag tack vare att han pratade med en bekant till mig utanför min dåvarande substitutionsmottagning... Platser där man inte väntat sig träffa stora kärleken mao.


    Jaha, jag kanske bara borde sluta leta då och leva mitt liv...
  • hahasuperkul
    Anonym (herregud) skrev 2020-09-26 13:08:57 följande:

    Vem är det som har sagt att du ser bra ut? Dina tjejkompisar? Killar som vill få dig i säng? Varenda svensk tjej får så mycket komplimanger och uppmärksamhet nu för tiden att alla verkar tro att dom ser ut som en Victoria's secret modell.


    För det första säger jag inte att jag är någon modell men jag vet att jag ser ganska bra ut. Det jag är mest nöjd med mig själv är nog mitt utseende. Jag har ganska fina drag enligt mig med naturligt fylliga läppar, långa ögonfransar och så. Tränar också och är i bra form. Har naturliga kurvor. Har alltid fräscha och enligt mig fina kläder. Sminkar mig lite men inte överdrivet. Mitt enda krav är att killen också ska se hyfsat bra ut, han behöver inte vara någon modell. Han kan vara fulare än mig men inte extremt ful. Den senaste killen jag träffade var nog lite fulare än mig men han var inte seriös alls ändå. Vet inte ens om det är något bra att vara fin, det kanske är mindre risk att killar utnyttjar en om man är ?ful?.
  • hahasuperkul
    Kexsmula skrev 2020-09-26 13:25:55 följande:

    Du behöver ju inte sluta leta, bara vara öppen i vardagen och inte rädd för att prata med killar du tycker är intressanta och föreslå t. ex. en fika.


    Det har hänt att killar frågat mig om en fika och så men de är aldrig min typ. Är lite rädd för att själv bli nekad...
  • hahasuperkul
    Anonym (Linda) skrev 2020-09-26 13:44:27 följande:

    Hur ser din profil ut? Om den ger ett seriöst intryck har du större chans att hitta seriösa killar, tror jag. Inga bilder med ankmun, urringning, filter osv. Ha en lång text där du berättar om dina seriösa intressen, att du vill träffa någon för höstpromenader, intressanta diskussioner, sällskapsspel, träning osv.


    Har inga sånna bilder. Borde kanske ha en längre beskrivning men det känns som att det uppfattas som lite ?töntigt? i min generation.
  • hahasuperkul
    Anonym (herregud) skrev 2020-09-26 14:44:27 följande:

    Du ser antagligen ut lite bättre än medelmåttig. Och det är tillräckligt för att en tjej ska tro att hon förtjänar en väldigt snygg kille. En kille som har många tjejer som han sitter och skriver med samtidigt. Man ska komma ihåg att tjejer rankar 80% av alla män som under genomsnittet.


    Jag menar verkligen inte ?väldigt snygg?. Menar någon som inte ser hemlös ut. Som inte har mjukiskläder varje dag. Som inte är överviktig. Som inte är kortare än mig (är inte ens så lång).
Svar på tråden Hatar Tinder, hjälp