Inlägg från: jrockyracoon |Visa alla inlägg
  • jrockyracoon

    Räknas detta som otrohet?

    Anonym (Anonym) skrev 2020-10-04 11:41:34 följande:

    Hej alla,


    Jag hade väldigt gärna velat ha er input.

    Jag och mitt ?ex? har varit tillsammans flertal år och haft ett jättebra förhållande. Senaste året har vi båda haft det tufft och varit deprimerade av diverse anledningar vilket har slitit på vårat förhållande. Vi flyttade isär under våren för att ge varandra utrymme så att vi skulle ta oss upp på benen igen. Vi var båda överens om att vi gjorde det för att arbeta på vårat förhållande. Vi var fortfarande officiellt tillsammans.

    Under juni i år så träffades vi upp och konstaterade att förhållandet var slut i samband med ett mindre bråk. Redan dagen efter så fortsatte vi skriva och umgås som vi tidigare har gjort - fram tills denna vecka. Vi har på daglig basis: umgåtts, skrivit, kallat varandra för finaste/vackraste/sexigaste, skickat hjärtan, hållt om varandra, fortsatt med samma humor som tidigare, hon sagt att jag bara var hennes och jag har sagt att hon bara var min. Hon har även kysst mig en gång och vi har myst med varandra. Vi har även skickat avslöjande bilder till varandra. Vi har dock inte haft sex. Det var inte mer än 2 veckor senast som hon senast bad mig hålla om henne i soffan, samtidigt som vi myste och kollade på serier.


    För någon dag sedan ringde hon mig och berättade att hon har börjat träffa sitt ex i samband med att vi gjorde slut. Hon har alltså dejtat sitt ex under hela den här tiden som vi har skrivit/umgåtts som vi gjort. Min uppfattning var att vi fortfarande höll på med varandra trots att vi inte var ?officielt? var tillsammans. Varför skulle vi annars ha skrivit/umgåtts som vi gjort. Jag tänkte att våra handlingar talade för sig själv.

    I mina ögon så känns det som att hon har varit otrogen mot mig även fast det inte varit ?officiellt? då vi fortsatt haft något mer än bara en vänskap. Som vi har skrivit/umgåtts, gör man inte med en ?vän?. Jag har ändå sett oss som exklusiva och att vi har dejtat och tagit det försiktigt för att inte göra något felsteg.

    Utifrån det ni läser. Hade ni ansett att detta är otrohet? Eller måste förhållandet vara officiellt för att det ska räknas som otrohet?


    Jag förstår att det här är plågsamt, och jag förstår dina känslor av otrohet. Det är ett svek att mysa med en kille samtidigt som man dejtar en annan. Om det är en otrohet kan man säkert diskutera i det oändliga.

    Jag tänker att det är oklokt att ta paus i sina relationer. Att ta paus riskerar att användas när man egentligen behöver göra slut, men försöker undvika det för att det känns obehagligt. Men egentligen är det bättre att göra slut direkt. Annars riskerar man att den ena får sexuella känslor för en annan och den andre vill återuppta relationen. Det krånglar till saker i onödan och skapar den här typen av oklarheter.

    Det bästa du kan göra nu är att sluta träffa henne och betrakta er relation som över. Dags att bearbeta din förlust. Hoppas att du lyckas med det och hittar ett sätt att gå vidare!
Svar på tråden Räknas detta som otrohet?