• Anonym (L)

    Snygga killar över 50 söker 30-åringar

    Inte tjejer rent allmänt , men hon är nog avundsjuk.

    Hon kan kanske varken få en snygg 50 åring eller en snygg yngre man.

    Hon får väl nöja sig med män som 30 åringa kvinnor nobbar.

  • Anonym (L)
    Anonym (38) skrev 2020-10-07 15:21:10 följande:

    Nu är jag inte 50 än på tolv år, men kan säga att jag inte är avundsjuk på yngre kvinnor som ständigt blir kontaktade av äldre män. Vad menar du att man ska vara avundsjuk på? Upplevt det typ från 15 och uppåt och det är ju inte kul. Det är faktiskt ganska äckligt. Varför ska man som 30 vilja ha en 50-åring. När jag är 50 är han 70 liksom. Och nej, jag attraheras inte av män som springer efter 20 år yngre kvinnor.


    Hon är nog inte avundsjuk på kvinnor som får 20 år äldre män , hon är sur / avundsjuk på att 30 åringarna får de snygga , framgångsrika 50 åriga männen hon vill ha.
  • Anonym (L)

    De kvinnor som är sura vill också ha just dessa få män.

    Om just kvinnan som citeras i TS är avundsjuk/sur eller ej vet jag såklart inte helt säkert.

    Alla här gissar bara.

    Men jag har träffat en del kvinnor som var sura för att männen de vill ha valde yngre kvinnor och inte dem.

    Beror kanske på ens umgänge också.

    Själv jobbar jag i showbusiness/film.

    Där är det vanligt med män som är tillräckligt attraktiva för att hitta 30 åringar.

    Jag är själv en kvinna , så det är inget ? önsketänkande ? från min del att vissa attraktiva framgångsrika män föredrar yngre kvinnor och vissa äldre kvinnor är missnöjda med detta.


    fornminne skrev 2020-10-07 20:24:44 följande:

    Få män är så snygga och framgångsrika att hälften så gamla kvinnor vill ha dem. De flesta män är helt enkelt inte Brad Pitt. Visst förekommer par med stor åldersskillnad, har alltid gjort. Men som sagt, de flesta män har inget att hämta hos mycket yngre snygga kvinnor. Så varför tror vissa att äldre kvinnors reaktion på gubbsjuka jämnåriga män, alltid handlar om avundsjuka? Även många yngre kvinnor reagerar ju på detta fenomen och tycker att det är obehagligt att män i deras pappas ålder ränner efter dem. 50-åriga kvinnor har själva varit 30 och 25. De vet hur det är att ha flåsande gubbar efter sig, gubbar som sällan är så välbevarade som de själva tror. Javisst, det finns jätteattraktiva medelålders män, men det är stor skillnad på en 40-åring och en 60-åring... Särskilt för en 30-årig kvinna.


Svar på tråden Snygga killar över 50 söker 30-åringar