Inlägg från: villhaflerbarn |Visa alla inlägg
  • villhaflerbarn

    BIM November 2020

    Hallå.. Är inne på cykeldag 3 nu, inväntar med spänning på denna ägglossning Skrattande Har oregelbunden cykel pga pco så får se när den kommer. 

  • villhaflerbarn

    Idag är vi på CD (cykeldag) 12. Smått ägglossningsvärk som kommer och går, och flytningarna börjar bli lite vattniga. Återstår att se när/om ägglossningen kommer denna månad. Mina tre appar visar olika datum för ägglossningen också, de visar CD 16, 17, 18. Känns så långt bort. Och jag vet att iom min pco så kan ägglossningen hoppa över denna månad också.Gråter Men jag känner ingen brådska över att bli gravid nu direkt heller. Så det känns skänt ändå så, att man ändå är ganska lugn. Fast man hoppas ju såklart Skrattande

  • villhaflerbarn
    pyjamasparty22 skrev 2020-11-11 13:10:32 följande:
    Vilka appar använder du? 
    Lycka till med liggandet ändå <3

    Jag använder Flo, P-tracker och Premom. Premon har jag nyligen börjat använda. Använde LIfe när jag hade Iphone, saknar den appen faktiskt. 


    Tack Skrattande

  • villhaflerbarn
    MomK skrev 2020-11-11 16:32:38 följande:

    Imorgon har jag BIM så nervöst. Har vita flytningar. Kan man ha det även om man inte skulle vara gravid? Har googlat men inte hittat något annat än att det är ett gravid tecken eller om den är grynig att det är svampinfektion. Men den är INTE grynig.


    Det är nog väldigt individuellt t med vid mina tidigare graviditeter så har ökad vit flytning varit ett tidigt tecken. Håller tummarna Glad
  • villhaflerbarn


    Första gången jag använder den här appen. Ingen temperatur höjning, och ingen ägglossning har skett. Nu börjar jag få ägglossningsvärk och flygningarna tunna/vattniga och lite lite trådiga. Hoppas äl kommer. Känns som de kommer bli strul denna månad med ägglossningen.. suck..
Svar på tråden BIM November 2020