• MrsPotter

    BIM November 2020

    Hoppar in här jag med! Snälla kan någon hjälpa mig tyda mina symtom eller vad det nu är som pågår...för jag fattar inget.

    31 år, försöker med andra barnet (detta är nionde försöket). Bim i söndags. Tagit graviditetstest tre gånger, senast imorse, alltså bim+3. Har sedan mer än en vecka tillbaka upplevt som en tomhetskänsla i magen, illamående som tilltagit (igår kväll trodde jag att jag skulle kräks), brösten är svullna men gör inte ont, molvärk varje dag (inte som mensvärk utan lättare).

    Är hoppet ute denna gång? Min mens är ganska regelbunden, men kan klart vara några dagar sen. Att det blev negativt på testet imorse gjorde att hoppet dog ganska mycket, men att jag mår så illa stundtals och är mer hungrig gör ju att hoppet fortfarande lever.

    Någon som testat negativt efter bim för att seb några dagar senare testat positivt? Förra graviditeten väntade jag till bim+5 och fick positivt. Känns inte som det kommer ske den här gången..

  • MrsPotter
    Mamma91a skrev 2020-10-30 21:29:51 följande:

    Mensen dök upp 4 dagar tidigt i onsdags. Känns som ett slag i magen.

    Gång på gång dyker mensen upp och blir vi gravida får vi missfall.

    Nu ska jag börja tempa och pricka in ägglossning och använda progesteronkräm.

    Hoppas att november är månaden då vi får vårt plus.


    All styrka till dig! Usch, två missfall.

    För mig är just nu längtan efter ett syskon starkare än när vi försökte med dottern. Sån stor längtan, hela min kropp värker. Jag är såååå ledsen att det inte går...
  • MrsPotter
    EllieBelliee skrev 2020-11-05 05:33:09 följande:

    Jag plussade igår med cb testa tidigt och graviditeten bekräftades idag när jag även fick ett plus på cb digital! :D så lycklig!


    Wow! Vilken lycka! Grattis!!!
  • MrsPotter

    Mensen kom i torsdags. Fyra dagar sen. Suck....Nästa bim blir i början på december, då jag har då långa cykler, runt 34-36 dagar. Inte det roligaste när man vill skaffa barn...

Svar på tråden BIM November 2020