Inlägg från: Anders 386 |Visa alla inlägg
  • Anders 386

    tjejer tråkiga i sängen

    Anonym (ManIjkpg) skrev 2020-10-14 09:34:21 följande:

    ........

    Själv ser jag det inte så. Jag kan se en sexuell potential i vardagliga göromål och har en livlig sexuell fantasi. I alla mina relationer har jag fört en diskussion om hur kvinnan ser på sexuella fantasier och i anmärkningsvärt många fall har hon sagt att hon inte fantiserar om sex. Sex är något man har, inte fantiserar om. Och precis det är i mitt fall ofta nyckeln till problemet. Det är i den punkten skillnaden har varit som störst. 


    Där håller jag med. Många män bär med sig en ständig sexlust och sexuella fantasier hela tiden - kvinnor är mer generellt "på" vid vissa tillfällen medan normalläget är mera "av", iaf en tid in i relationen. Men samtidigt pratar vi här "medelvärden". Kanske är det fördomsfullt att diskutera kvinnor och mäns agerande här? Det kanske egentligen är kopplat mer till personlighet än kön? Troligen också kopplat till den traditionella mans- och kvinnorollen med mannen som förväntas vara den aktiva parten?

    Men jag kan direkt spegla mitt eget förhållande i det Manljkpg skriver - det är exakt så det ser ut hos oss.

    Skulle tro att en övervägande majoritet som finns på det här forumet hör just till gruppen sexuellt nyfikna och ständigt fantiserande gruppen - både män och kvinnor.
    "Tråkiga" kvinnor (och män) kommer aldrig att läsa det här.
Svar på tråden tjejer tråkiga i sängen