Inlägg från: Anonym (tvillingmamma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (tvillingmamma)

    Hur länge till ska jag behöva känna mig hatad?

    Hata är ett starkt ord. Min gissning är att hon inte känner något särskilt för dig längre, men undviker dig eftersom hon har insett att du inte är helt frisk. Och det har hon ju rätt i, eller hur? En normal person hade gråtit en skvätt och sedan gått vidare. Men en normal person hade inte stalkat henne från början. Jag tror att hon uttryckte sig som hon gjorde för att hon kände sig trängd. På goda grunder uppenbarligen. Som skrevs ovan, inget tyder heller på att hon medvetet har spridit rykten om dig. Du har själv satt dig i den här situationen och verkar behöva professionell hjälp för att ta dig ur den.

  • Anonym (tvillingmamma)
    Anonym (Hatad) skrev 2020-10-17 09:33:31 följande:
    Jag vill inte skylla mina problem på henne, jag jag vet om att det är mig problemet ligger hos och att det jag gjorde var heöt och hållet fel - jag är livrädd för att förlora människor ur mitt liv som jag tycker om, visst det finns miljontals människor där ute men de är svårt att hitta någon man klickar med och det tar lång tid att bygga upp en bra relation till varann. Jag vet inte vad samtalsterapi skulle hjälpa, finns liksom inga magiska ord som gör att jag kommer må bra igen. Det jag mer än inne på är mediciner, men jag vet inte vad det är för mediciner som finns för sånt här? Är de någon som vet?

    Problemet är att du verkar leta efter en quick-fix. Det finns inga magiska ord som kan hjälpa dig, men både mediciner och samtalsterapi kan hjälpa dig på längre sikt. T ex med att förstå dig själv bättre. Varför du är så besatt av någon du aldrig verkar ha haft en djupare eller längre relation till. Det låter som att du är extremt rädd för att bli övergiven. Jag misstänker också annan psykisk ohälsa hos dig, som inte har med denna tjej att göra. Hur ser ditt övriga liv ut? Familj, vänner? Har du andra nära relationer? Har du haft partners tidigare och hur har det i så fall fungerat?
  • Anonym (tvillingmamma)
    Anonym (Hatad) skrev 2020-10-18 02:53:31 följande:
    Jag har sagt till henne att jag mår dåligt över hur jag betedde mig mot henne nu långt i efterhand, spammade henne i två - tre dagar till en början och sedan tog jag kontakt med ett text meddelande med 2månaders mellanrum.

    Du ska inte kontakta henne alls. Aldrig mer. Inte heller medvetet söka dig dit hon är. Det spelar ingen roll vad som gick snett mellan er från början. Du har uppenbarligen gått långt över gränsen, annars hade hon inte börjat hata dig. Men detta handlar inte om henne, utan om dig och din sjukliga besatthet. Tre år har gått och du kan fortfarande inte släppa henne. En tjej du inte ens har haft en långvarig eller nära relation med, om jag förstår saken rätt? Hade ni varit gifta i 20 år, hade jag förstått om det hade tagit tid och varit svårt att hantera ett uppbrott. Inte ens det ursäktar stalking, men då hade dina känslor varit mer normala. Men till och med då måste man ju försöka gå vidare efter tre år! Och du känner så här för en tjej du aldrig ens har varit tillsammans med, eller känt på djupet? Återigen, detta handlar inte om tjejen alls, utan om dig och dina problem. Du måste söka hjälp för dem, annars kommer du ju aldrig att må bättre? Jag tror också att du behöver utredas så att du får rätt diagnos. Bara då kan du få RÄTT hjälp. Det betyder inte att du kommer att må bra på en gång, men på sikt kommer du att må bättre, och du måste börja någonstans.
  • Anonym (tvillingmamma)
    Anonym (Hatad) skrev 2020-10-18 07:00:16 följande:
    Jag sa det till henne i samband med att jag fick reda på ryktena hon hade spridit, skrev till henne då : snälla sluta sprida rykten om mig *namn* - jag mår redan tillräckligt dåligt över hur jag betedde mig mot dig.

    Men vad är det för rykten hon har spridit? Är de falska? Eller har hon bara berättat för många hur du har betett dig? Det är inte så konstigt. Hur påverkar dessa påstådda rykten ditt liv? Låter mer som en ursäkt från din sida, att fortsätta klänga dig fast och inte glömma henne.
  • Anonym (tvillingmamma)
    Anonym (Hatad) skrev 2020-10-18 10:10:51 följande:
    Totalt osannt var de väl inte men skulle ändå säga att det är väldigt hårda rykten med tanke på det jag faktiskt har gjort, fått på ryktesväg höra att jag är en översexuell stalker och det där med översexuell vet jag inte ens vart det kommer ifrån. Har kollat på massa dokumentärer och lyssnat på poddar om stalking efter det jag gjorde och jag själv känner att den stalkingen jag gjorde var väldigt tam jämfört med deras. Deras stalking: # Ringer och sms terrar med flera hundra sms varje dag # Skrämmer # Hotar # Gör sig hörd # Skadar # Mördar # Etc etc. Jag: # Gick runt i hennes bostadsområde med tanken om att hon absolut inte fick se mig. # Smsade henne ganska mycket i 3dagar till en början och sedan så var de ett sms var 2-3e månad. Så att folk går runt och tänker att jag är en översexuell stalker känns inte särskilt kul.

    Det du har gjort låter inte jätteallvarligt nej, det finns stalkers som är mycket värre än du. Men ditt beteende var fortfarande klart över gränsen. Och nu är du putt för att folk (vilka folk?) KANSKE går omkring och tror att du är en översexuell stalker? Låter som en tam ursäkt, och det låter inte som den här tjejen går omkring och snackar om dig längre, även om hon kanske gjorde det för tre år sedan. Men varför bryr du dig om vad hon och hennes vänner tycker? Ingen annan vet vem du är eller vad du har gjort. Istället för att tycka synd om dig själv kanske du ska ta av dig offerkoftan och söka hjälp? Det går inte en massa rykten om dig på stan. Tror du det, har du inte bara problem med sociala signaler och besatthet, i så fall har du ju också vanföreställningar. Att tjejen du stalkade och hennes bekantskapskrets, har fått en negativ bild av dig, är däremot inget du kan göra något åt, den har du dragit på dig själv.
Svar på tråden Hur länge till ska jag behöva känna mig hatad?