• Anonym (H)

    Hur länge till ska jag behöva känna mig hatad?

    Anonym (Hatad) skrev 2020-10-16 22:32:45 följande:
    Allt jag vill är att hon inte går runt och tycker illa om mig, det var aldrig meningen att hon skulle känna så för mig. Jag kräver inte att vi ska ha någon kontakt, vill bara slippa känslan av att vara hatad resten av livet och inte kunna göra något åt det.

    Jag söker ingen kontakt med henne och har inte gjort det på flera år , trotts det går hon runt och sprider massa rykten om mig.
    Du kan inte styra över hur andra känner och agerar. Du kan bara styra över ditt eget beteende.
  • Anonym (H)
    Anonym (Hatad) skrev 2020-10-16 22:57:54 följande:
    Ja, jag vet. Jag vet inte vad jag ska göra, på riktigt är jag rädd gör att det här kommer sluta i självmord - för jag orkar inte ha henne i mina tankar längre, jag orkar inte det.
    Då måste du omedelbart söka hjälp. Precis som du skulle gjort om det vore något fysiskt. Låt det inte gå för långt. Det finns hjälp att få.
  • Anonym (H)
    Anonym (Hatad) skrev 2020-10-16 23:06:33 följande:
    Vad finns det för hjälp att få? Att bara prata om det kommer inte hjälpa, tänker att mediciner kanske hjälper? Har ingen erfarenhet av sånt från innan
    Ofta får man både terapi och medicin. Och självklart hjälper det att prata. Inte första gången, men efter ett tag. Men absolut, om du berättar hur du mår kommer du garanterat att även få medicin.
  • Anonym (H)
    Anonym (Hatad) skrev 2020-10-17 20:54:04 följande:
    Såklart jag vet varför hon hatar mig, det är ju för hur jag har betett mig. Jag stalkade henne genom att vara i hennes område där hon bodde men på avstånd, försökte så gott det gick att inte störa henne genom att göra mig sedd eller hörd, jag vet om att jag har gjort fel - men är det verkligen okej att jag ska behöva bli stämplad för resten av livet pga det av personer som jag inte ens vet vilka dom är för att hon sprider rykten om mig?

    Personer som jag inte ens känner tror garanterat att jag är en farlig stalker nu, men sanningen är den att jag aldrig gjort henne de minsta illa eller sagt något elakt till henne
    Även om du inte sagt något elakt, vet att du klamrade fast dig vid det i tidgare trådar också, så har du gått LÅNGT över gränsen och det vet du ju själv. Du minns att du funderade på att spåra hennes bil och liknande? Jag minns, för jag har själv varit utsatt av en man och det förstörde flera år av mitt liv. För mig är han naturligtvis "stämplad" för resten av livet och jag får rysningar bara av att tänka på honom. Han brukade också skriva att han inte gjort något fel. Tror att det provocerade mig mest av allt. Att han stalkat mig i åratal och inte tyckte att han gjort något fel. Det är inget som är lätt att släppa. Men jag tycker verkligen att du ska vara öppen för terapi och medicinering. Ju snabbare desto bättre. Du måste komma över detta och då kommer det inte att spela lika stor roll vad hon tycker.
  • Anonym (H)

    Fast nu försöker du ju försköna hur det egentligen har varit. Har läst dina trådar där du söker förslag på hur du ska kunna kontakta henne och där har det framkommit mycket annat. Tror att det är viktigt för dig själv att du inte försöker intala dig själv att du är så mycket bättre än andra staklare. Fokusera istället på ditt beteende och hur du mår, fortfarande efter tre år, för att inse att det är dags att ta tag i det. På riktigt.

  • Anonym (H)

    Du skrev redan för ett par år sedan att du funderade hade självmordstankar. Hur kommer det sig att du inte har sökt hjälp? Eller ens kollat upp var man söker hjälp?

Svar på tråden Hur länge till ska jag behöva känna mig hatad?