• SML89

    Baka flicka 2020

    Mimmiimimmii skrev 2020-12-08 18:39:25 följande:

    Jag drack inte kaffe men massor med lightläsk , helst inte cola för det innehåller ju koffein. Mannen ska vara varm om pungen och jag åt inte kött eller salt. Inte heller sötsaker. Var jättejobbigt men helt klart värt det om det nu hjälpte. Sex 3 dagar innan äl i en dag innan äl. Ingen orgasm för tjejjen o missionären. Mannen ska komma långt ut????Höll på att bli tokig av allt man skulle tänka på ???? Tror med på pH än tiden. Tjejjspermie tål surheten


    O,j ja du va verkligen strikt då. Tycker nu runt jul och nyår blir det lite svårare att hålla då det är så mycket just kring maten. Men annars kör vi på som er med sexet. Håller med, tror mycket på det med surheten. Den känns viktig :)
  • SML89
    lillainna skrev 2020-12-09 13:23:24 följande:
    Jag har beställt hem magnesium så tänkte prova de och shettles metoden. Funderar även på de här med ph värdet att göra de surare, funderar på om man ska prova tranbärskapslar eller havtorn? Båda är ju väldigt sura, nån som vet vilket som funkar bättre?
    Jag äter magnesium och tranbärskapslar. Men tror kalcium är lika viktigt att få i sig. Vet faktiskt inte skillnaden mellan havtorn och tranbär, jättesvårt ibland med vad som faktiskt är syra eller basbildande. Citron som är så sur tänker man ska försura kroppen, men den omvandlas i kroppen och blir basisk.
  • SML89
    lillainna skrev 2020-12-10 21:31:47 följande:
    Ja, visst är de svårt de där.. ska försöka göra lite efterforskningar.

    Får beställa hem lite kalcium med då, tack för tipset! :)
    Ja och säg gärna till om du hittar nån annan intressant info =)
  • SML89

    Sex 2-3 dagar innan ÄL enligt Shettles metod. Men vi kommer bara köra på.
    Idag kom mensen för mig, vilket också betyder att jag har för kort lutealfas (bara 7 dagar). Så kan ju innebära svårigheter för mig att bli gravid så vill inte minska chanserna ytterligare. Känns riktigt jobbigt faktiskt för mest av allt vill vi bara ha ett syskon (så snart som möjligt).

    Blir 4e försöket för oss nästa gång, och kommer mest köra det med PH-värdet.

  • SML89
    Fullofhope skrev 2020-12-15 00:10:57 följande:
    Ja, min fråga riktade sig ju främst till när man vill få en flicka :) har fått pojke - flicka - pojke tidigare. Pojkarna blev till på äl dagen (ungefär), och flickan trots minipiller så hade ingen koll alls på ägglossning osv då eftersom de inte var riktigt planerat :)

    Så min fråga nu va om de va för långt innan med 4dagar innan äl. Om de ens tar sig då eller om någon lyckats bli gravid så ?långt? innan ägglossningen
    Jag har ju bara en pojke så kan inte dela med mig av mina erfarenheter. Jag tror att 4 dagar innan kan funka. Det är klart ju längre från äl desto mindre chans att bli gravid överhuvudtaget kanske, men beror också på hur lätt/svårt man har att bli gravid. Jag har läst om andra som lyckats 4-5 dagar innan. Men 2-3 dagar är mitt tips iaf :)
  • SML89
    pandarinen skrev 2020-12-17 21:01:00 följande:

    Håller tummarna SML att du blir gravid nästa gång. Tog det lång tid sist, när du blev gravid med din lilla son? 


    Idag startade vi bebisverkstan. Enligt mina beräkningar borde jag ha äl på måndag. Så 4 dagar innan har vi alltså kört nu. Hoppas få till det minst en gång till i helgen också. Känns spännande att ha startat igång det hela.
    Tack =) håller tummarna för oss alla. Nja alltså det tog ca 6 månader sist men tog hjälp av ägglossningstest, rosenrot och apiforce. Visste att jag skulle ha problem då min cykel var sjukt oregelbunden (32-43 dagar). Nu har jag tydligen för kort lutelalfas vilket också kan ge problem. Så började äta rosenrot och apiforce igen, får se om de kan hjälpa.

    Spännande, hoppas de går vägen för er!! Jag vet ju inte riktigt nu, men tror min äl blir i mellandagarna nångång.
  • SML89

    Är det Ellen Ph-Control ni testar PH värde med? Vad är bra att ha om man vill ha flicka? Är 4.0-4.4 normala värden som de skriver på detta test?

  • SML89

    Får väl se om man får testat med ph test el inte. Avvaktar tills efter jul iaf, de va slut sist ja beställde från apoteket. Ja tvättar också med intimtvål. Har använt lactal över 1 månad och nu kör ja Acos intimtvål. Svårt med ställningar, kan ju ha viss påverkan då de rekommenderar ju tex missionären.

    Åh spännande pandarinen, kör på så mkt ni orkar. Tror inte Östrogenhormon påverkar, ja fick stegring på Östrogen sist men fick en pojke :)

  • SML89
    LyCKa55 skrev 2020-12-21 08:22:16 följande:

    Mitt i oron med coronan så är jag ändå inne på om det inte kan va en tjej därinne. Jag mår så annorlunda o har gjort. Har cravings på apelsinjuice o ville igår dricka hett vatten med citron. Har en kompis som har två tjejer och när hon väntat dom har hon ätit citron mm. Inte med sina grabbar. De får mig iaf att tänka i dom banorna:)


    Spännande =) Jag var åt dock mycket citrusfrukter och åt surt godis när jag var gravid och fick en pojke (brukar annars föredra sött och choklad). Men de där är så olika från person till person ändå :) Det finns lite olika "tecken och självtester" för att försöka ta reda på könet med. Man kan ju absolut inte lita på resultatet men kan va en kul grej.
  • SML89
    pandarinen skrev 2020-12-21 09:39:01 följande:

    Ramzi metoden ska kunna avslöja kön redan från v8.

    innebär det att moderkakans position kan avgöra barnets kön.

    När moderkakan ligger till vänster på ultraljudsbilden har embryot XX-kromosomer. Det betyder att det blir en flicka. Tillförlitligheten är 97,5%.

    Om moderkakan ligger mer åt höger har embryot XY-kromosomer. Det betyder att det blir en pojke. Tillförlitligheten är 97,2%.

    Kollar man på en utskriven ultraljusbild så får man tänka på att det blir spegelvänt och tvärtom.


    Oj vilken bra statistik på de ändå. Minns du om det stämde på din son? Min moderkaka låg i framvägg sist så då kanske man inte kan gå på det.
Svar på tråden Baka flicka 2020