• SML89

    Baka flicka 2020

    GabriellaGabbi skrev 2021-01-03 16:59:45 följande:

    Följer denna tråd????


    Skoj :) försöker ni med att få flicka?
  • SML89
    GabriellaGabbi skrev 2021-01-04 15:35:05 följande:
    Tänkte ge det ett försök iallafall:) Har två söner och en dotter så det vore mysigt med en till jänta:) Men skulle älska en lillebror exakt lika mycket förstås:)
    Härligt =) Självklart. Hur gamla är dina barn? Jag har en son på 1 år och 8 mån så nu vill vi så gärna ha ett syskon till honom.
  • SML89
    pandarinen skrev 2021-01-04 17:56:45 följande:

    Närr var det nu igen som alla hade BIM?

    Jag väntar otåligt på att den här veckan ska gå. Till helgen borde jag veta...


    Min bim är lite oklar.. men runt 10-13 nångång. Åh förstår dig, väntan är så jobbig.  Jag är bara på äl +5/6 än så länge. Var i cykeln är du i helgen om du testar då? Har för mig att din bim flera dagar innan min :)
  • SML89
    pandarinen skrev 2021-01-05 11:21:39 följande:

    Jag har bim imorgon! :) men tänkte inte testa förrän till helgen ifall mensen skulle råka vara sen. Den har dock varit exakt på dagen de tidigare cyklarna sen jag fick tillbaka den från förra graviditeten.


    Okej spännande :) jag vill gärna testa men misstänker att de är bortkastade test att testa tidigt för min del. Sist ja va gravid så fick ja negativt på äl +10 så egentligen borde jag väl vänta tills efter bim iaf.
  • SML89
    Inteamanda skrev 2021-01-05 18:54:43 följande:

    Hoppas försiktigt på flicka! Var inte medvetet, men låg tre dagar innan ägglossning och blev gravid så om den tekniken funkade återstår att se! Är i v 18 och har RUL om en vecka, är så taggad på att se bebisen! Är så nyfiken att jag snart spricker. Hade jag tyckt det var lite mysigt med en flicka då vi har en pojke. Skoj med en av varje!


    Åh men va kul! Intressant att se om den metoden funkade för dig ja :) håll oss gärna uppdaterade!
  • SML89
    pandarinen skrev 2021-01-06 16:05:27 följande:

    Blir ingen septemberbebis för mig :( BIM idag och ja, mensen dök upp punktligt och ovälkommen. 

    Jag som hade hoppats så... men men bara att bita ihop och satsa allt på en oktoberbebis nu. 

    Håller tummarna för er andra som väntar på plus!


    Tråkigt :( jag har fortfarande några dagar kvar av väntan. Ska du göra något annorlunda denna månaden eller köpa på ungefär samma?
  • SML89
    Bebis2021 skrev 2021-01-07 20:06:35 följande:

    Hej på er, vi har inte gjort några aktiva försök för bebis än men jag håller lite koll på äl och blir de så blir det. Men är ganska sugen på ett plus, hur som helst så sexade vi igår och idag fick jag positivt utslag på älstickan, har även haft dom klassiska älsymtomen, vi har två killar sen tidigare så visst vore de kul med en tjej. Vad tror ni om vi då sexat igår och får pos äl idag visst borde chanserna för plus vara ganska goda? Alltid blivit lätt gravid utan några direkta försök men man blir ju inte yngre med åren och dessutom har vi gått igenom sena missfall senaste året.


    Alltså det varierar ju så mycket från person till person. Har du lätt för att bli gravid så kan det absolut räcka :) Vi hade sex typ varannan dag och sen 3-4 dagar i sträck runt äl och jag är inte övertygad om att det tagit sig. Är på bim -2 idag.

    Vi har ju inte riktigt gått på shettles metod när det gäller sex 2-3 dagar innan äl då vi verkligen vill ha barn oavsett pojke eller flicka, så har satsat lite mer på PH värdet för att gynna flicka.

  • SML89
    Bebis2021 skrev 2021-01-08 09:31:42 följande:
    Okej, ja nä vi kör inte heller på någon metod men om man kan påverka dagarna litegrann tycker ja de är kul å pröva men håller med vill ändå inte sumpa chansen att bli gravid heller.. mannen har rest iväg så vi hinner ändå inte få till något mer mys men är ju lite osäkert om det ska räcka.. hade iaf en lägre temp än vanligt nu på morgonen, kan de innebära att äl sker idag tro? Har för mig att,jag läst att man kan få en dipp precis vid äl och att tempen sen stiger..
    Absolut =) I början va det lite lättare att hålla sig till det, men blir nog lite mer desperat för varje försök som går haha så då blir det sex på positivt äl-test med. Men som sagt, för många räcker det med en gång nära äl och så är de gravida. Så hoppas det funkar så för er med! :) Det låter rätt med en dipp runt äl, så ni har ju tajmat sexet med 2 dagar innan jättebra!
  • SML89
    Bebis2021 skrev 2021-01-08 11:02:45 följande:
    Jo precis man blir ivrigare de håller jag med om

    Ja jag hoppas det, är inte allt för insatt i detta med att tempa men har försökt göra de för att få lite koll, håller tummarna att de var positivt med en dipp.

    Hur nära inpå äl fick ni till det? Har du några symtom på grav? Spännande när man är så nära bim håller tummarna för ett plus för er
    Har inte heller så bra koll, har själv inte hållit på och tempa men sett många andras tempkurvor och tycker ofta det är en dipp runt äl precis innan tempen stiger.

    Vi fick till det samma dag som positivt äl-test, dagen innan och dagen efter. Och innan det varannan dag då. Inte direkt till fördel för flicka men för ett plus :) Har egentligen inga graviditetssymptom alls, därför jag känner mig osäker på att de tagit sig. Får nog hem test idag och i så fall testar jag i helgen om mensen inte kommit. Har ju kort lutealfas så är bara på äl+9 än så länge.
  • SML89
    Inteamanda skrev 2021-01-09 19:12:26 följande:

    Jag har aldrig haft symtom innan plusset, så det behöver inte vara något att oroa sig för. Förstår dock om lan inte vill få upp hoppet för att sen bli besviken! Håller tummarna för dig/er!! Är det första barnet?


    Nej verkligen inte, man vågar ju inte hoppas. Kunde inte hålla mig från att testa så idag testade jag men fick helt negativt och blev sjukt besviken.. så nu väntar ja in mensen. Har den inte kommit tis/ons så testar ja då igen. Det är andra barnet för mig. Har en son på 1 år 8 mån så vi vill så gärna ha ett syskon till honom. Själv då? :)
Svar på tråden Baka flicka 2020