• Smellvis

    Bim november 2020 - Första barnet

    Jag är med i den andra bim november tråden men jag är gärna med här också. Jag är 36, så jag är lite nervös över åldern, särskilt om vi skulle vilja få till mer än ett barn. Vi försökte för nåt år sen men då fick jag cellförändringar och var tvungen att göra en konisering och sen kom vi av oss. Så nu försöker vi igen. Vi är inne på andra försöket för den här gången. Enligt min app ska jag ha ägglossning imorgon och bim 3/11. 

  • Smellvis
    Soff skrev 2020-10-19 15:18:26 följande:

    Du är så välkommen så! Håller tummarna för att det inte dröjer länge innan plusset kommer <3 är ju så himla individuellt det där.


    1/11 Soff, 32 år
    3/11 Smellvis, 36
    6/11 Janni91, 29
    8/11 Babybel95, 25
    15/11 Vickan31, 31 år


    Tack! 
    Troligtvis blir jag mer pepp tiden mellan ägglossning och bim, brukar få mkt inbillningssymptom Cool Måste bara se till att ha sex tillräckligt nu så att det finns nåt att vara pepp över.
  • Smellvis
    Soff skrev 2020-10-19 16:39:14 följande:
    Samma här, brukar inbilla mig allt möjligt. Asjobbigt!! Man önskar att man fick tydliga symptom som man definitivt bara får om man faktiskt är gravid, men icke! Jag litar inte längre på några symptom överhuvudtaget haha... Ja precis, det är bara att köra på! hah! Själv är vi på sista rycket för denna ÄL, som jag hade i helgen.. tänkte ha sex imorgon en sista för säkerhetsskull :)
    Det är bäst att säkra upp. Förra månaden var min ägglossning nog en dag sen så vi  missade den. Nu hade vi ju sex dagen innan så det spelade nog ingen roll, men man vill ju göra allt för de bästa förutsättningarna. 
  • Smellvis
    tilliee skrev 2020-10-20 14:52:06 följande:

    Hej!

    Hoppar på denna tråden också då det inte blev något plus i oktober. Tilliee, 27 år gammal. Detta blir tredje försöket till första barnet. Har en sambo som snart fyller 30. Fick mens idag på BIM (en stor besvikelse då jag har haft ljusrosa flytningar förra veckan som jag var övertygad var nidis och molande värk i livmodern.) Så det suger verkligen. Men men. Det positiva är i alla fall att vi startar på en ny regelbunden cykel. Beräknas ha nästa BIM 19/11. Hoppas det är okej att jag hoppar in, tycker det är så mysigt att få följa andra som sitter i samma sits. Kram <3


    Åhh vad tråkigt med mens. Med blödningar hade jag nog också trott på nidis så jag förstår att du fick upp förväntningarna. Skönt att din mens inte blev sen iaf. 
  • Smellvis

    Ägglossning idag enligt appen men jag känner inga särskilda symptom. Den kan ju redan ha varit men vi kommer försöka få till det idag och imorgon för säkerhets skull. 

    Jag har så himla svårt att inte säga bort mig när jag pratar med min mamma så att hon ska inse att vi försöker få till ett barnbarn. Vill helst slippa pressen från alla runt omkring. Men det är svårt, jag pratar med henne nästan varje dag och vi pratar om nästan allt. Jag är också så sjukt dålig på att hålla saker hemligt. När jag vet nåt som kommer göra någon glad vill jag säga det direkt; jag har vid flera tillfällen avslöjat presenter för tidigt. Vet inte hur jag ska kunna hålla det hemligt i flera veckor om jag blir gravid 

  • Smellvis
    tilliee skrev 2020-10-20 15:51:59 följande:
    Ja men eller hur.. har aldrig haft mellanblödningar heller så det var verkligen en besvikelse. Alla tester jag gjort har varit negativa så borde inte kunna vara något missfall va? Men tur att tant röd inte blev försenad ja. Så nu är det ny cykel = nya tag. Bebisfabriken startar igen
    Kan ju vara en missed implantation, att ägget inte fäste bra och släppte dirket, ska ju vara vanligt. Men det kanske är bäst att inte tänka för mycket på sånt. Bättre att som du försöka se fram emot nya försök.
  • Smellvis

    Ägglossning igår. Vi fick till det iaf båda dagarna innan ägglossning, på själva ägglossningsdagen och idag. Engagemanget för att mysa var inte högt idag hahaha. Så nu är det bara den evighetslånga väntan på bim att ta sig igenom. Förra försöket lyckades jag hålla mig ifrån att ta några gravtest och kände att jag mådde mkt bättre av att inte testa en massa och bli besviken hela tiden. Ska försöka hålla mig ifrån att köpa hem tester den här gången också, vet att om jag har tester hemma kan jag inte låt bli dom.

  • Smellvis
    Soff skrev 2020-10-22 10:22:34 följande:

    Precis!.. Är så lätt att hamna i dom tankarna.. varför skulle det gå nu!? Men det är ju så det varit för massa andra också som till slut fått plus, dom har försökt och försökt och helt plötsligt så blir det plus. Och det finns ju ingen anledning att vi inte skulle kunna råka ut för det också :) Detta blev vårt sjätte försök.


    Åh segt ><.. jo visst är det så, skönt dock att kunna "börja om" snabbt med ett nytt försök, ifall det inte blev nåt.


    Jag försöker tänka att det är som att kasta en tärning, vissa får en sexa på första försöket medan andra måste kasta tärningen många gånger innan de får en sexa. Men att det känns så olidligt för man får bara kasta tärningen ca en gång i månaden och sen måste man vänta två veckor på resultat Skrikandes
  • Smellvis
    Stickling skrev 2020-10-22 08:29:36 följande:
    Kände samma sak den här månaden och struntade i att testa. Börjar ändå känna igen hur min vanliga mensvärk känns, så kände på mig att mensen var på väg. Tycker också att det varit jobbigt att testa negativt gång på gång, även om man försöker att inte hoppas innan blir det ändå en så stor besvikelse att inte få det där efterlängtade plusset. Håller tummarna för dig nu!
    Tack! Håller tummarna för oss båda. Ja det är bättre att lägga pengarna på nåt som gör en glad och sen testa om mensen blir sen. Jag vill inte heller få utslag för en kemisk graviditet och sen bli helt nerdeppad när mensen kommer. Så då är det ju bättre att vänta tills mensen är sen.
  • Smellvis

    Imorse så drömde jag att jag fått en liten bebis. Men det var ingen mysig dröm. Jag kom på att jag inte bytt blöja på ett dygn och när jag öppnade den blöjan möttes jag av det vidrigaste jag sett. Jag vaknade av att jag kräktes i drömmen Skrattande

Svar på tråden Bim november 2020 - Första barnet