• Stickling

    Bim november 2020 - Första barnet

    Bra initiativ av dig, tycker också att det är bra med en tråd för oss som försöker med första barnet. Jag kommer med all sannolikhet att hamna här också, har inte passerat bim i oktober än, men tempen strular så tror inte att det har lyckats den här månaden heller. Återkommer med november-bim när jag har bättre koll :)

  • Stickling
    Soff skrev 2020-10-19 10:02:50 följande:

    Ja jag mår lite dåligt av vissa inlägg i den vanliga bim-tråden, när människor skriver att "det gick så lätt första gången", och "det funkade på första försöket för mig med båda mina barn!" etc. etc. Kul för dom :P men jag känner inte att det ger mig något att läsa dessa inlägg. Känns skönt med en tråd där vi är lite mer i samma sits liksom.


    Svårt med temp ibland tycker jag, denna gången ökade min tempkurva innan jag fick positivt ÄL-test, så vet inte vad man ska tro om det?!... 


    Kanske ses där då, men hoppas det blir + för dig <3 


    Håller med. Tycker också att det sticker till i hjärtat av att läsa om folks syskonförsök. Blir avundsjuk på ett tråkigt sätt, men kan inte hjälpa det känner jag. :/

    Ja, eller hur, klurigt med tempandet. Känns som att det är så lätt att få mätfel också, beroende på hur man sovit etc. Kan det varit nåt sånt som hände när du fick ökande temp innan ÄL?

    Tack snälla. Jag tycker jag har samma gamla vanliga mensvärk nu dagarna före bim, så känns sannolikt att det blir denna tråd som gäller för mig också. Hur går det för dig, var i cykeln befinner du dig?
  • Stickling
    EMKR skrev 2020-10-20 14:09:51 följande:

    Trevligt att ha dig här med oss såklart! Men håller tummarna för ett pluss för din del:D


    Tack snälla <3 Håller tummarna för dig med! :D
  • Stickling
    Soff skrev 2020-10-20 19:58:41 följande:

    Ja, precis, känns inge kul att känna så, men som du säger så kan man inte hjälpa det :/ Känns skönare här där man är i samma skede liksom, känns lättare att stötta, och känna stöttande. 

    Ja, så kan det ju ha varit faktiskt.. Finns ju säkerligen flera faktorer som kan påverka. Hade hursom ÄL-smärtor CD 12 kväll.. 

    Men åh :( .. fan.. än är hoppet inte ute dock <3 !! Nu är jag på CD15, och tänkte ha sex en sista gång ikväll för säkerhetsskull, innan den jobbiga, men förhoppningsfulla, väntan börjar.. :) 


    Verkligen, skönt med förståelsen som finns här.

    Åh, men skönt att du tagit dig igenom de första två veckorna av cykeln i alla fall. Väntan efter äl är verkligen jobbig, men fint ändå om perioden ändå kan innehålla lite hopp! Tack för pepp! <3 Om det inte gått den här månaden heller känns det i alla fall som att jag fått bra koll på hur min lutealfas brukar kännas. Alltid något, haha :)
  • Stickling
    Soff skrev 2020-10-20 23:18:23 följande:

    Ja, men verkligen =)

    Ja känns skönt ändå att vara inne på nästa försök, ändå om väntan är jobbig.. man vet ju aldrig hur det blir, kanske är denna gången DEN gången, who knows?! :) 

    Haha, ja alltid något <3 men hoppas på mer än så såklart!! :P haha


    Ja precis, någon gång måste det ju ändå bli ens egen tur! :) Hoppas detta blir vår turmånad!
  • Stickling

    Hej allihop! Jag smög in här i gruppen för ett tag sedan, fortfarande med hoppet om att mensen inte skulle komma den här månaden, men nu är den på igång och det är dags att lägga till mig på listan över november-bim:are. Detta blir femte försöket för mig och sambon. Hoppas att detta blir en riktig turmånad för oss alla <3

    1/11 Soff, 32 år 

    2/11 EMKR, 32 år 

    3/11 Smellvis, 36 år 

    3/11 Molybden, 26 år 

    4/11 Babybel95, 25 år 

    6/11 Janni91, 29 år 

    10/11 (cirka) FruH2, 27 år 

    15/11 Vickan31, 31 år 

    19/11 Tilliee, 27 år 

    19/11 BoringBrick92, 28 år

    (?) Mochi1, ? 

    21/11 Stickling, 32 år 

    (Nov/dec) Priggers, ?

  • Stickling
    Soff skrev 2020-10-21 21:35:50 följande:

    Det suger ju att mensen är på ingång :( då laddar vi med nya krafter nu! Hoppas hoppas hoppas!! <3 


    Ja, det var värdelöst verkligen! Men ja, vi hoppas!! Skönt att du inte måste vänta så länge, även om jag förstår om dagarna sniglar sig fram!..
  • Stickling
    Soff skrev 2020-10-21 23:40:48 följande:

    Ja, sk*tmens!!... ja, snart vet man...jag vågar knappt hoppas... och har så svårt att tro att jag skulle kunna få ett positivt besked, men det borde ju bli ens tur någon gång!?..  jag är tacksam för att jag har en så pass kort cykel, mellan 24-26 dagar... har förstått att många har långa och ibland oregelbundna, det måste vara fruktansvärt jobbigt.. bara väntan mellan ÄL och bim är ju plågsam ju >< 


    Eller hur, känner igen mig i att inte våga tro att det ska funka. Varför skulle det plötsligt gå när det inte har gjort det hittills, liksom? Men försöker komma ihåg att det handlar om slump, tur och tajming! Plötsligt händer det :) Kommer inte ihåg hur länge ni försökt? Ja, skönt att du har en kort cykel! Jag brukar ha runt 30 dagar, men det växlar en del och har varit 35 dagar senaste två månaderna. Väldigt segt, blir så många onödiga dagar att vänta när man är otålig. Men väntan är ju olidlig hur kort eller lång cykeln än är förstås.
  • Stickling
    Smellvis skrev 2020-10-22 00:12:52 följande:

    Ägglossning igår. Vi fick till det iaf båda dagarna innan ägglossning, på själva ägglossningsdagen och idag. Engagemanget för att mysa var inte högt idag hahaha. Så nu är det bara den evighetslånga väntan på bim att ta sig igenom. Förra försöket lyckades jag hålla mig ifrån att ta några gravtest och kände att jag mådde mkt bättre av att inte testa en massa och bli besviken hela tiden. Ska försöka hålla mig ifrån att köpa hem tester den här gången också, vet att om jag har tester hemma kan jag inte låt bli dom.


    Kände samma sak den här månaden och struntade i att testa. Börjar ändå känna igen hur min vanliga mensvärk känns, så kände på mig att mensen var på väg. Tycker också att det varit jobbigt att testa negativt gång på gång, även om man försöker att inte hoppas innan blir det ändå en så stor besvikelse att inte få det där efterlängtade plusset. Håller tummarna för dig nu!
  • Stickling
    Soff skrev 2020-10-22 10:22:34 följande:

    Precis!.. Är så lätt att hamna i dom tankarna.. varför skulle det gå nu!? Men det är ju så det varit för massa andra också som till slut fått plus, dom har försökt och försökt och helt plötsligt så blir det plus. Och det finns ju ingen anledning att vi inte skulle kunna råka ut för det också :) Detta blev vårt sjätte försök.

    Åh segt ><.. jo visst är det så, skönt dock att kunna "börja om" snabbt med ett nytt försök, ifall det inte blev nåt.


    Ja exakt. Snart är det vår tur, får vi hoppas! Okej, då är jag och sambon en månad efter er kanske, november blir vår femte cykel med försök. Ja, förstår det, skulle också gärna ha en kortare cykel. Hoppas på det nästa månad :)
Svar på tråden Bim november 2020 - Första barnet