Inlägg från: Anonym (Maja) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Maja)

    Så ledsen. Alla snälla ord välkomna.

    Å herregud jag kan verkligen känna din sorg! Missfall eller annat som skulle drabba mitt barn var jag livrädd för eftersom jag också blev gravid runt din ålder. Men, sluta inte hoppas utan försök igen direkt . Ligg mycket typ varann dag så du inte missar ägglossning. Jag litar inte riktigt på dessa ägglossningstester.

  • Anonym (Maja)

    Nej absolut inte att det påverkat. Jag var som ett nervvrak under hela min graviditet. Jag vågade typ inte ens åka buss för att jag var rädd att de skumpade så mycket så jag skulle få missfall. Var även hemma nästan hela graviditeten för att jag var orolig för att stress skulle påverka negativt . Var hemma utan lön dessutom. Sen fick jag veta att missfall får man endast om embryot inte var livsdugligt alt grov misshandel. Så ha inte negativa tankar om dig själv nu


    Anonym (Krossad) skrev 2020-10-20 06:48:30 följande:

    Är så ledsen idag. Mer värk och klump/ hinna i mens under natten.

    Behöver stöttning. Kan man ha oroat bort en graviditet? När jag plussade blev jag glad men också rädd och orolig. Kan det vara mitt fel så att detta hände? Att jag fick så mycket känslor att kroppen stötte bort något? Det gör mig så skamfylld att den tanken finns. Att jag oroat fram nåt.

    Fick bara svaga plus i 2 v och bara lägsta utslag på digitala test så kanske det inte utvecklades som det skulle? Men tanken att det är pga min oro och rädsla i graviditeten känns hemsk. Kan jag ha gjort så detta hände!?

    Längtar efter barn så innerligt, innerligt och vill inget mer än att försöka igen så fort jag kan fysiskt, för det är en så stark dröm och längtan. Men jag är så rädd att det här händer igen. Och jag är som sagt rädd för att det var mitt fel som oroade mig för mkt.


  • Anonym (Maja)

    Kolla upp dina möjligheter hos gyn? Hur lång tid du har ungefär? Det gjorde jag, jag fick svar två år ca. (Dåligt med ägg och lågt hormonvärde) blev gravid efter 6 mån. Nu har jag bara haft mens typ två ggr efteråt . (Ammade inte) barnet är 9 månader .

    Så antagligen är det små chanser för mig för ett barn till. Jag är 37.

    Men du kanske har bra kapacitet för din ålder?! Kanske tom bättre än genomsnittet! Misströsta inte, utan kör på bara.

Svar på tråden Så ledsen. Alla snälla ord välkomna.