Inlägg från: Marimardi |Visa alla inlägg
  • Marimardi

    Vår letrozol resa- följas åt?

    Pcostjejen skrev 2020-11-15 16:03:12 följande:

    Har bim imorgon eller tisdag, har dock haft väldigt sparsamma bruna flytningar i typ 3 dagar men mensen kommer aldrig igång ordentligt... så irriterande, vill bara köra på nu!


    Hur går det? Har du fått mens?
  • Marimardi
    Anonym (Mommo) skrev 2020-11-16 18:38:05 följande:

    Det låter ju jättebra! Lycka till, jag håller tummarna för dig.


    Hur går de för dig? Visst skulle du på VUL på onsdag? Har du några känningar på äl?
  • Marimardi
    lillet skrev 2020-11-17 00:04:02 följande:

    Hej!!

    Imoron är ja på cd 14 !! Exakt 7 dagar sen jag tog sista tabl letrozol singel ( min första kur) ja undrar när visar ägglossningstestet positivt ! Testa igår o idag men d blev inget !!

    Är nån mer i samma sitts


    Hej!! Blir du inte erbjuden att gå på vaginalt ultraljud så att gyn kan se hur stort ägget är? Tror de flesta äggen släpper runt cd14-18 beroende på hur stora de är. Brukar du känna av när du har ägglossning?
  • Marimardi
    Anonym (Mommo) skrev 2020-11-17 08:58:20 följande:

    Hur går det för dig? Visst ska du också på VUL här i dagarna?


    Jag försöker ringa dem för att boka tid men deras jävla telefonsvarare säger hela tiden att telefontiderna är fullbokade för dagen och att jag får försöka igen imorgon -.- så får testa ringa imorgon igen då :/
  • Marimardi
    lillet skrev 2020-11-17 12:31:05 följande:

    Hej !!

    Jag va på VUL imorse (cd14) o d visade sig att ja har ett ägg som är nästan 17 mm stor o slemhinnan är treskicktad på 6 mm.. har nån el har haft samma!!

    Ska ägget o slemhinnan växa parallellt eller d spelar ingen roll??

    Gynläkaren sa att vi kan ha samlag varannan dag o inte bry oss om ägglossningstestet !!

    Är orolig men va kan man göra


    Sist jag var på vul så hade jag också 17 mm på cd14 och en fin slemhinna sa hon, hon trodde att ägget skulle släppa någon gång de kommande dagarna den veckan :) Jag hade inte heller litat blint på ägglossningstest faktiskt, hade nog gjort som gyn säger och ha samlag varannan dag :)
  • Marimardi
    33villbligravid skrev 2020-11-17 09:12:33 följande:

    Hej!

    Hoppar in i denna tråd också :) Inne på andra dagen med letrozol. Har försökt få syskon i 8 månader utan resultat. Fick dubbelkur direkt - undrar varför?

    Har inte PCO men misstänker själv att mina ägg kanske inte mognar tillräckligt innan ÄL så hoppas detta kan hjälpa.

    Har blivit gravid mhja letrozol en gång tidigare på första kursen, men det slutade i missfall, sedan blev jag spontant gravid med sonen några månader senare. Men har därför lite förhoppningar på att detta ska funka :)

    Så spännande att följa andra också. Vad har ni för bakgrund och varför letrozol? Hur många kurer har ni tagit?


    Hej!! Hmm konstigt att du fick dubbelkur direkt? Ja det kanske bara är så att dina ägg behöver en liten påputtning med hjälp av letrozol :) Hoppas det går fort för dig isåfall!

    Detta är vårt första barn och jag själv ringde privat klinik och misstänkte pcos, vilket gyn kunde bekräfta efter vul och blodprover. Berättade att vi försökte få barn i 8 månader men ingenting hände trots att vi hade sex 4-5 ggr i veckan, inte ens en liten stegring på äl test, så vi sökte hjälp. Gick igång direkt med letrozol så nu äter jag min andra kur :P
  • Marimardi
    Pcostjejen skrev 2020-11-17 10:32:19 följande:

    Japp mensen kom igår eftermiddag äntligen. Så imorgon börjar jag med letrozole, såg dock på vår kliniks hemsida att de minskar ner på all verksamhet där pga att personalen behövs på covidmottagning istället... skulle vara så pissigt om allt blir satt på paus :( de ska ringa i eftermiddag så får vi se vad de säger...


    Okej skönt! Tråkigt om de hade blivit en paus, men personligen är jag ganska ivrig (och dum kanske haha) så själv så hade inte jag tagit risken att vänta flera månader på att försöka få barn enbart pga personalbrist, jag hade nog fortsatt tagit enkelkur eftersom jag vet att det funkar :S Men som sagt så är det ju inget som rekommenderas, men det är ju på eget ansvar
  • Marimardi
    lillet skrev 2020-11-17 13:05:37 följande:

    Jaha oj då är vi i samma situation!! Vilken Cd är du nu ??


    Nu är jag inne i min andra kur, just nu cd 6. Men på min förra kur så hade jag exakt samma som dig
  • Marimardi
    Anonym (Mommo) skrev 2020-11-17 14:18:11 följande:

    Nej, man är inte direkt sugen på att vänta. Jag fick nästan panik när kliniken ringde och sa att min gynekolog är sjuk och att jag eventuellt behöver vänta på nästa cykel. Som tur är blev jag inbokad hos en annan gynekolog.

    Jag är dessutom 38, så jag har åldern emot mig.


    Ja men gud de förstår jag, i din sits hade jag inte skjutit upp en enda minut haha
  • Marimardi
    Pcostjejen skrev 2020-11-17 15:38:38 följande:

    Haha ja så kände jag också! Men som tur var så fortsätter de med all behandling förutom vissa ivf och där är vi ju inte än, så det känns bra! :) hur går det för dig?


    Vilken tur! Vi får hoppas att ingen av oss behöver hamna på ivf :/ det går bra för mig, ska ta min sista tablett imorgon och sen ska jag försöka få tag i kliniken och boka tid för VUL :)
Svar på tråden Vår letrozol resa- följas åt?