• Astriidlind

    Vi som försöker bli gravida!

    lillainna skrev 2021-01-01 11:54:39 följande:

    Nej det gjorde vi inte, men har bim 4/1 så håller tummarna nu, försöker att hålla mig till att inte testa förrän på bim, men blev riktigt illamående efter min dagliga ingefärashot i morse, så hoppas att de gått vägen denna gången :)


    Åh ja men det gör vi, vi håller tummarna för er. Själv är jag i vecka 10 nu. Har inte riktigt kunnat njuta för varit orolig att något skulle kunna hända. Hoppas jag känner att jag kan andas ut snart bara :)
  • Astriidlind
    Luza skrev 2021-01-01 11:57:02 följande:

    Hoppas verkligen att du plussar nu i januari då. Själv har jag bim på söndag. Inne på mitt 11e försök


    Har du barn sen tidigare? Lycka till hoppas det tar sig!!
  • Astriidlind
    lillainna skrev 2021-01-01 16:50:16 följande:

    Tack! Förstår helt, jag var likadan I båda mina graviditeter, släppte efter va 13 då jag med ena var in och lyssnade på hjärtljuden och med andra hade ett privat ul bokat. Annars hade jag nog oroat mig tills jag kände antingen rörelser eller rutin ultrat. :)


    Ja jag hoppas verkligen det släpper snart.
  • Astriidlind
    Luza skrev 2021-01-01 16:58:50 följande:

    Ja två stycken.. både efter första försöket men nu börjar man väl bli gammal..


    Kul att du har två barn! Hur gammal är du? :)
  • Astriidlind
    Mammis11 skrev 2021-01-01 20:44:35 följande:

    Hej ??????????? här är en till mamma som planerar att bli gravid snart ???? har två barn, 10 och 5 år gamla blir de i år. Jag är på bim-2 idag, har tagit tidiga test som visat negativt, kanske alldeles för tidigt. Tänkte ta ett test imorgon ???? tog ett test igår med mycket svagt streck så hoppas innerligt att det visar positivt imorgon ??


    Mitt var jättesvagt och jag är positiv. Så svaga test är positiva. Grattis isåfall! :)
  • Astriidlind
    lillainna skrev 2021-01-04 13:53:23 följande:

    Här blev det pluss denna månad :) hoppas fröt vill stanna kvar nu bara :)


    Stortstort grattis!!!!
  • Astriidlind
    tiggsy skrev 2021-01-05 17:55:09 följande:

    Idag kom min mens tyvärr, ett par dagar för tidigt. Usch så tråkigt men nu får vi ställa om och hoppas på det bästa nästa månad istället ???? även om man blir glad för alla som lyckas så känns det också skönt att veta att man inte är ensam i att inte få gå hela vägen.


    Förstår känslan. Varje månad så har man lite hopp så kommer den jävla mensen... men det är bara att försöka på nytt och tänk inte för mycket på det. Kroppen känner av mer än vad vi tror. Lycka till!
  • Astriidlind
    Matilda0101 skrev 2021-01-05 21:15:12 följande:

    Jag har bim+32 idag, tagit test men bara visat negativt????

    Så otroligt segt att bara gå och vänta på om mensen ska komma eller inte :(


    Åh... det är inte lätt men samma hände mig också. Man vill väl så gärna vara gravid att man lurar kroppen antar jag..
  • Astriidlind
    Soldat skrev 2021-01-07 12:18:58 följande:

    Hej! Jag hoppar gärna in här, har två kiddos och försöker på en 3a nu. Igår på BIM-6 så tog jag en gravtest på efm, vilket inte visade något direkt så jag slängde in det i skåpet och tänkte inte mer på det. Igår kväll tittade jag på det och kan ana ett väldigt väldigt svagt streck, syns mer när jag vinklar det. Kan det vara ett spökstreck? Jag tog ett test dagen innan (BIM-7, ja jag är ivrig) från samma tillverkare som inte har någon antydan på pos test. Det svaga strecket finns fortfarande kvar, gör spökstreck så också att strecket är kvar?

    Jag har starka grav symtom, men det kan ju vara skenis också. :/ 


    Alla streck är positiva streck. Stort stort grattis <3
  • Astriidlind
    JessieP skrev 2021-01-11 18:38:37 följande:

    Hejsan ????

    Ursäkta för långt utlägg ????

    Har en fråga, skulle haft min men den 1 januari men har fortfarande inte fått den. Har varit och är alldeles konstig i magen till och från och haft lite ont nästan lite som att mensen skulle kunna komma när som lite fram och tillbaka, nu är jag mest uppblåst i magen, mina bröstvårtor är jätteömma, jag är lite yr fram och tillbaka, ända sen jag tog ur spiralen så har jag haft mens varje månad och det är typ 1,5 år och har då haft även om jag inte haft ägglossning men nu har jag inte haft någon mens + att jag alltid blir extremt öm i brösten innan varje mens men det har jag inte haft det minsta lilla nu. Dock så visade senaste testet negativt som jag tog i lördags, finns det ändå en chans att jag är gravid eller är det bara att vänta på nästa mens? ????


    Vad jag fått höra är det väldigt liten chans att du skulle vara gravid nu när du fått negativt test. Är det så att du verkligen vill bli gravid? Du kanske är skengravid?
Svar på tråden Vi som försöker bli gravida!