• Anonym (Nope)

    Måste man skämmas för att man vill ha ett sexliv?

    När ni har sex, hur är det då? Får hon orgasm?

  • Anonym (Nope)
    Anonym (Edgar) skrev 2020-10-25 15:49:41 följande:

    Ibland, ibland inte. Men det är inte poängen enligt henne. Hon vill inte ens att jag stimulerar henne före eller efter. De få gånger jag har fått slicka eller smeka henne ordentligt säger hon att det är skönt. Hon har t o m sagt att hon tycker det är konstigt att hon inte vill att jag gör så oftare efter som hon tycker det är så skönt.

    För det mesta verkar hon vilja få det överstökat samtidigt som hon aldrig uttryck något missnöje.

    Ljuger hon eller inte? Svårt att veta när hon aldrig vill prata om det.


    Jag tänker att det är väldigt svårt att motivera sig att ha sex om man inte får ut något av det. Visst får man närhet och intimitet men jag tror många, många kvinnor inte njuter och får orgasm av sex och därför tappar motivationen och lusten.

    Man kanske har varit ihop i många år och i början kändes det okej att komma bara ibland eller inte alls. Så går åren och missnöjet växer samtidigt som man inte orkar ta tag i problemet och våga öppna munnen och säga hur man känner. Det är inte roligt att vara dem som inte kommer lätt och snabbt. Det är inte heller så kul att mannen ska behöva ägna 30-60 minuter för att man ska få uppleva något man själv kan fixa på 2 min. Det blir helt enkelt inte värt besväret.

    Jag talar absolut inte för alla kvinnor men jag tror tyvärr att denna situation är jättevanlig.
  • Anonym (Nope)
    Anonym (Edgar) skrev 2020-10-25 17:34:14 följande:
    Om det nu är så och hon inte vill prata om det känns det som att situationen är låst. Mina tidigare ex har också haft svårt att komma men de har talat om det. Berättat vad som funkar och inte. Vi har prövat oss fram, utvecklats sexuellt tillsammans med givande och tagande. Det intresset finns absolut inte nu.

    Jag förstår både henne och dig. Det finns kanske anledningar till att hon inte vågar eller vill öppna munnen och prata om problemet. Du vet ju inte vad hon har med sig i bagaget, någon tidigare kille kanske har fällt klumpiga kommentarer om att det är jobbigt och tar lång tid att tillfredsställa henne. Tro mig, det är väldigt vanligt att man får höra sånt, särskilt i unga år. Det hånde mig och jag har flera väninnor som har varit med om samma. Med sådana erfarenheter i ryggsäcken är det inte så himla lätt att vara öppen och experimenterande. Sen fattar jag ju att du omöjligt kan vara en tankeläsare och veta vad som pågår i hennes huvud, förstår att det är jättejobbigt att inte kunna kommunicera om problemet. Men jag tycker ändå att du ska ha i bakhuvudet att det kanske finns en eller flera anledningar att hon agerar som hon gör, inte bara att hon är tråkig eller ointresserad.
  • Anonym (Nope)
    Anonym (Edgar) skrev 2020-10-25 18:09:36 följande:
    Visst kan man ha saker med sig. Sådana tjejer har jag också haft, med de har varit öppna om det med. Jag försöker ha förståelse för henne, men hon verkar inte förstå att bli avvisad hela tiden påverkar mig negativt. Det är som om att hon inte tycker att det ska påverka mig eftersom det inte påverkar henne. Sedan är jag rätt säker på att denna tråden låtit annorlunda om det var ombytta roller. Om jag som kvinna varit missnöjd med sexlivet så hade felet mer legat hos mannen och att han inte tillgodoser mina behov. Så verkar det åtminstone om man får tro de trådar där kvinnor skriver om sitt dåliga sexliv.

    Ert problem är ju att ni inte kan kommunicera. Det har båda parter i en relation ansvar för, oavsett vilket kön man har. Har heller aldrig skrivit att du borde skämmas för att du vill ha ett sexliv eller att det är ditt eget fel att ni inte har sex, så jag köper inte ditt resonemang att du får andra svar bara för att du är man. Era problem går djupare än att du inte får knulla. Ert obefintliga sexliv är bara ett av symtomen. Jag råder er att gå på familjerådgivning eller parterapi för att lära er kommunicera med varandra. Finns ingen tillit och grundtrygghet kommer ni heller inte att kunna lösa era problem.
Svar på tråden Måste man skämmas för att man vill ha ett sexliv?