• Mandel

    Måste man skämmas för att man vill ha ett sexliv?

    Anonym (Edgar) skrev 2020-10-25 14:53:52 följande:
    I så fall ljuger hon för mig.
    Frågan är om du verkligen lyssnar på henne när hon säger saker.

    Har själv levt med en man som ville oftare än mig och anledning till att jag inte ville var just mannen. Jag förklarade och förklarade, men han förstod ändå inte vad som påverkade min sexlust eftersom de sakerna inte påverkade honom.
    Han förstod aldrig sambandet mellan hur jag mådde och min sexlust, han var ju alltid sugen - när han inte jobbade..., hur han kunde underlätta mitt mående för att ge mig sexlust, hur han kunde göra sig attraktiv i mina ögon osv.

    Till slut sa jag till och med rakt ut att jag tyckte att hans ölmage var fruktansvärt avtändande och hans kommentar på den var bara att den störde inte honom så varför störde den mig.

    Skilde mig och har nu en särbo och satan i gatan rent ut sagt vilken sexlust jag har! Skulle gladeligen ha sex med den mannen flera gånger per dag. Han är helt chockad
    Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han hört.
  • Mandel
    Anonym (Edgar) skrev 2020-10-28 13:21:10 följande:
    Fast hur kan jag lyssna bättre när hon själv säger att jag ÄR en bra lyssnare? När jag ställer henne mot väggen så säger hon att jag gör allt rätt, men ändå funkar det inte. Jag låter henne ?andas? och är inte på. Låter henne ta initiativet, lyssnar till hennes signaler. Hon kan säga att hon var väldigt sugen under dagen, fast när jag kommer hem så är den lusten som bortblåst. Ungefär som att hon aldrig har lust när jag är i närheten. Hon säger att hon ÄR attraherad av mig och VILL ha mig.

    Så tala gärna om för mig hur jag kan lyssna bättre när hon säger så tydligt hur hon vill ha det och säger att jag alltid gör rätt och är lyhörd. Tala gärna om för mig hur jag ska förhålla mig när hon ger klara sexuella inviter, gör saker hon vet att jag går igång på och visar att hon är sugen för att lite senare bara avbryta och gå ner och se på TV (ja, det har faktiskt hänt).

    Hon har aldrig en enda gång sagt att hon är ointresserad av mig eller finner mitt utseende oattraktivt.

    Då kanske det är hon som inte lyssnar på dig. Tror ni ska testa familjerådgivning och se om ni når varandra och förstår varandra. Fungerar inte det får ni ta er en funderare på om ni kan stå ut med en kompromiss eller om ni ska gå skilda vägar.

    X-maken och jag gick i två omgångar och i mina öron så lät det som att jag nådde fram till hans öron för att sedan bara ute i bilen hade han en helt annan syn på vad som sas.
    I hans värld var vårt liv guld och gröna skogar och det kom som en chock för honom att jag ville skiljas. I min värld hade det varit dåligt i många år och jag hade bara drygt 4 månader innan droppen kom sagt att om det inte blir en förändring vill jag skiljas.
    Jag såg på mitt liv och undrade om jag ville ha det så här i 30-40 år till eftersom jag gett upp hoppet om en gemensam förändring eller om jag skulle våga hoppa och kanske få bli lycklig. Så många andra människor träffar en bra person som de lever ett bra liv ihop med. En del kanske byter, men de träffar ändå en bra och lever lyckliga en del år. Varför skulle inte jag kunna få några fler lyckliga år i mitt liv istället för bara vara olycklig resten av livet?

    Jag är dock så pass "ärrad" av mitt äktenskap att det i dagsläget inte finns på världskartan att jag kommer att bli sambo inom de närmsta 5-10 åren. Jag har idag en särbo som jag är otroligt lycklig över och även om mina tonårsbarn tycker att vi ska flytta ihop så vägrar jag.
    Som tur är så är särbon av samma åsikt kring samboskap som jag, än så länge


    Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han hört.
Svar på tråden Måste man skämmas för att man vill ha ett sexliv?