Inlägg från: Anonym (Andreas) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Andreas)

    Varför väljer män en medioker kvinna framför oss färgsprakande??

    Man kan inte ändra sin personlighet men man får lära sig att kompromissa och anpassa sig om man vill ha ett långvarigt förhållande. Ge och ta liksom. Det gäller i alla relationer, även för den i ett mellanmjölksförhållande.

    Jag skulle gissa att det är det som händer för dina relationer. Att du gasar på i ullstrumporna och inte riktigt ser att du ibland kan vara tvungen att anpassa dig efter situationen och personen. Vill du ha barn, familj, bröllop etc får du vara beredd på att göra vissa uppoffringar på samma sätt som en man måste göra detsamma för din skull.

    Om du är för mycket ligger ju problemet hos dig att lösa. Man måste inte vara för mycket överallt och hela tiden. Ibland får man bita ihop och gilla läget.

  • Anonym (Andreas)
    Anonym (Elena) skrev 2020-10-25 17:15:26 följande:

    Tack för ditt fina inlägg. Det väckte mycket funderingar..

    Jag är nog dessvärre ingen bra lyssnare. Jag pratar ganska mycket.. det vet jag och försöker tänka till där. Men kan bli mycket bättra. Men när det gäller empati och lojalitet så är detta de viktigaste jag vet och något jag ger mina nära. Jag är inte så mycket för ytliga kontakter, behöver djup i mina relationer. De män jag träffat har många sagt att de aldrig varit så förtroliga eller kunnat öppna upp för någon som de kan med mig. Men detta kanske blir för intensivt? Jag vet inte.

    Jag känner att jag har en roll att vara medelpunkten, som du säger, vet inte varför men kanske att jag är rädd att det ska bli stelt och tyst annars? Kanske skulle behöva prata med någon. Men har svårt att se att jag skulle vara ett problem när så många vill vara i mitt sällskap? Hade jag sårat någon hade det varit en sak. Men jag gör ju aldrig det. Istället blir jag sårad av andra. Jag försöker bara vara mig själv till 100%, ingen falskhet.

    Hur tonar man ner sig själv utan att förringa sig själv? Jag vill göra det bästa så att det funkar, men jag tänker att det blir ganska falskt om en man väljer att spela någon man inte är? Och vill en man verkligen ha en kvinna om han inte ser hela henne?


    En liten reflektion.. När män upplever att du är för mycket så är ju det att faktiskt såra dom. Då har du ju nånstans missat/ignorerat deras signaler om att det är en obekväm situation för dom. Dom blir sårad, tycker att du är för mycket och väljer att lämna dig.
  • Anonym (Andreas)

    Eftersom TS försvann från tråden så misstänker jag att vi var flera som prickade rätt i våra svar. Självinsikt var inte TS starka sida... 

    Hoppas ändå att svaren kan få andra att tänka till lite i sin egen situation 

Svar på tråden Varför väljer män en medioker kvinna framför oss färgsprakande??