Inlägg från: Anonym (Mojje) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mojje)

    Varför väljer män en medioker kvinna framför oss färgsprakande??

    Intressant inlägg. Jag har inte läst hela tråden, men kommer att tänka på en väninna jag har hade förut. Hon skulle säkert beskriva sig som färgsprakande. Problemet för henne är att hon tar för mycket plats och inte är intresserad av att lyssna på andra människor. Det blir ointressant till slut och man söker sig vidare till andra människor, människor som kan konsten att ge och ta. Det är inte roligt att ha spenderat en timme med en person och inse att hon aldrig har ställt en endaste fråga om mig, jag har bara fått sitta och lyssna på en oavbruten svada om henne själv och hennes liv. Hon har till och med sagt precis som du att hon inte kan ändra sig, det är såhär hon är och det får hennes man inse och bla bla bla. Så dina ord känns bekanta. Tyvärr har hon precis blivit lämnad av sin make och får nu ge sig ut på jakt efter nya byten, nya personer hon kan överglänsa och försöka känna sig bättre än. 

    Det handlar inte om styrka eller att folk känner sig hotade. De känner sig bara inte sedda, eftersom det bara är en person som räknas i relationen. En persons åsikter, en persons ord, en persons röst som hörs 99% av tiden. Det är inte många som vill leva med en sån person, men de finns. Du får leta efter en man som är extremt tyst och tillbakadragen och tycker om att låta dig vara i centrum. 

    För min bekants del var det barnen som satte käppar i hjulen. Maken kunde inte se på när barnen blev utsuddade av den "färgstarka" mamman. Hade de inte fått barn hade de säkert varit gifta än idag. 

Svar på tråden Varför väljer män en medioker kvinna framför oss färgsprakande??